Şimdi Sıra "Alldesign"da! - Son Dakika
Kültür Sanat

Şimdi Sıra "Alldesign"da!

Dünyaca ünlü tasarımcılar 17-18 Kasım tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan 'alldesign2011'de buluşuyor.

13.10.2011 14:37

Aklın gözüyle görmek'sloganıyla yola çıkan konferansta, iki gün boyunca sektörünün lider konumundakifirmalar ve önemli tasarımcılar bir araya gelecek.

Grem Events tarafındangerçekleştirilecek organizasyonun amacı, Istanbul'u Avrasya, Doğu Avrupa veOrtadoğu'nun tasarım merkezi olarak konumlandırmak. Konferanslara yerli veyabancı 1,500 dinleyicinin katılması ve Sadabat Salonu fuayesinde kurulacaktanıtım alanında ulusal ve uluslararası markaların yer alması hedefleniyor.

ALL DESIGN 2011'e katılacakkonuşmacıların arasında, Peugeot ve Mercedes gibi markalarla çalışmış olanotomobil tasarımı dahisi Murat Günak, Cirque du Soleil'in kurucusu GillesSte-Croix, Lord of the Rings veKing Kong filmlerinin Oscar ödüllü prodüksiyon tasarımcısı Grant Major, U2grubunun sahne tasarımcısı ve Ejderha Dövmeli Kız filminin sanat yönetmeniMikael Varhelyi, Türk basınının duayenlerinden Ertuğrul Özkök, Yılmaz Erdoğangibi ünlü isimler bulunuyor.

Tasarım ve tasarımcı düşünceninpazarlama ve yeniliğe katkılarının anlatılacağı, yeni perspektiflerinoluşturulacağı etkinlik için Grem Events ortaklarından Can Gürcan, düzenlenecekyan etkinlikler ile de sadece yeni tasarımlara veya objelere hayat vermeklekalınmayıp, gerek tasarım şirketlerine gerekse üreticilere yepyeni işolanakları da yaratılacağını söylüyor ve bu platformun önemini belirtiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Şimdi Sıra 'Alldesign'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement