Komandoların karadan giriş yaptığı Resulayn'dan çatışma sesleri yükseliyor - Son Dakika
Güncel

Komandoların karadan giriş yaptığı Resulayn'dan çatışma sesleri yükseliyor

Türkiye tarafından başlatılan Barış Pınarı Harekatı kapsamında Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi karşısında yer alan Resulayn kentinde YPG/PKK'lılarla sıcak çatışma başladı. Çatışma sesleri tüm kentte duyulurken o anlar kameralara kaydedildi.

10.10.2019 01:52  Güncelleme: 08:45

Türkiye'nin ABD ile Güvenli Bölge konusunda anlaşamamasının ardından 9 Ekim Çarşamba günü saat 16.00 itibariyle Barış Pınarı Harekatı başladı. Türk jetleri PKK/ YPG'ye ait hedefleri bombalarken karadan da birlik takviyeleri yapıldı.

Komandolarımızın gece saatlerinde, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinden karadan giriş yaptığı Resulayn'da zaman zaman çatışma sesleri yükseliyor. Sesler tüm ilçeden duyuluyor.

SINIRDA ÇATIŞMA SESLERİ

Türkiye tarafından başlatılan Barış Pınarı Harekatı kapsamında Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi karşısında yer alan Resulayn kentinde yaşanan sıcak çatışma sesleri tüm ilçede duyuluyor.

Karadan ve havadan da atışlarla destek verilen operasyonda karadan giren Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ve Milli Suriye Ordusu ile YPG/PKK'lı teröristler arasında zaman zaman sıcak temas sağlanıyor.

Öte yandan teröristlerin İHA ve Savaş uçaklarının görüş mesafesini kapatmak için lastik yaktıkları kaydedildi.




Komandoların karadan giriş yaptığı Resulayn\'dan çatışma sesleri yükseliyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Komandoların karadan giriş yaptığı Resulayn'dan çatışma sesleri yükseliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement