Sinop Bartholomeos'tan Sinop Valisi'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Sinop Bartholomeos'tan Sinop Valisi'ne Ziyaret

Sinop Bartholomeos'tan Sinop Valisi'ne ziyaret (3)Bartholomeos'tan Sinop Valisi'ne ziyaret (3)BALATLAR YAPI TOPLULUĞU VE AZİZ FOKAS KLİSESİ'NE ZİYARETSinop'ta bulunan Fener Rum Patriği Bartholomeos, beraberindeki din adamlarıyla birlikte, Balatlar Yapı Topluluğu ve Aziz Fokas Kilisesi'ni...

17.10.2018 17:25

Sinop Bartholomeos'tan Sinop Valisi'ne ziyaret (3)Bartholomeos'tan Sinop Valisi'ne ziyaret (3)

BALATLAR YAPI TOPLULUĞU VE AZİZ FOKAS KLİSESİ'NE ZİYARET

Sinop'ta bulunan Fener Rum Patriği Bartholomeos, beraberindeki din adamlarıyla birlikte, Balatlar Yapı Topluluğu ve Aziz Fokas Kilisesi'ni ziyaret etti.

İlk olarak Balatlar Yapı Topluluğu'nda, incelemelerde bulunan Bartholomeos, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi ve Balatlar Yapı Topluluğu Kazı Başkanı Prof. Dr. Gülgün Köroğlu'ndan yapılarla ilgili bilgiler aldı. Bartholomeos, Balatlar Yapı Topluluğu'ndaki mezarlar başında mum yakıp, dua etti.

Buradaki incelemelerinin ardından, Çiftlik köyünde bulunan Aziz Fokas Kilisesi'ni de ziyaret eden Bartholomeos, kendisini takip eden gazetecilerin sorularını ise yanıtlamadı. Bartholomeos ve beraberindeki din adamların programı, klisede dua etmesiyle son buldu.

Sinop Bartholomeos\'tan Sinop Valisi\'ne Ziyaret
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sinop Bartholomeos'tan Sinop Valisi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement