Sinoplu Arıcı, Ballarını İnternetten Satıyor - Son Dakika
Güncel

Sinoplu Arıcı, Ballarını İnternetten Satıyor

Sinop'un Erfelek ilçesinde üretilen organik ballar, alıcıları tarafından internet üzerinden sipariş edilerek, yurdun çeşitli yerlerine gönderiliyor.

30.10.2018 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'un Erfelek ilçesinde üretilen organik ballar, alıcıları tarafından internet üzerinden sipariş edilerek, yurdun çeşitli yerlerine gönderiliyor. Bal üreticisi Vahdettin Akyıldız, ballarının yüzde yüz doğal olmasıyla yoğun talep gördüğünü belirterek, Ballarımızın hepsi organiktir, hiçbir katkı maddesi yoktur. Yurtta tüm illerden sipariş almaktayız. Başarı tesadüf değildir. Yıllardan beri bu işi yapıyoruz. Hiçbir sıkıntı yok. Herkeste ballardan çok memnun dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Genetiği Değiştirilmiş Organizma (GDO) ürünlerle mücadele kapsamında çalışmaları sürerken, vatandaşlar alışverişlerinde ürünlerin en doğalına yöneliyor. Sinop'un Erfelek ilçesinde üretilen yüzde 100 doğal ballar, son zamanlarda tüketicilerce hayli rağbet görüyor. İlçede üretilen ballar, internet üzerinden sipariş edilerek, Türkiye'de birçok ile kargoyla ulaştırılıyor.

Bal üreticisi Vahdettin Akyıldız, ballara gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını belirterek, başarının tesadüf olmadığını söyledi. Akyıldız, Balarımızın hepsi organiktir. Hiçbir katkı maddesi yoktur. Şuan da tüm illerde de satışını yapıyoruz. İnternet üzerinden sipariş alıyoruz ve kapılara kadar teslim ediyoruz. Ballarımızdan alıcılar çok memnun. Başarı tesadüf değildir. Yıllardan beri bu işi yapıyoruz. Kestane balı ile kafa kafaya gidecek pozisyona kadar geldik dedi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sinoplu Arıcı, Ballarını İnternetten Satıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement