Sivas Valisi Gül'den Ziyaretler - Son Dakika
Güncel

Sivas Valisi Gül'den Ziyaretler

Vali Davut Gül, kentte faaliyet gösteren Votorantim Çimento Fabrikası ile Beton ve Travers Fabrikası'nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

08.02.2017 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Davut Gül, kentte faaliyet gösteren Votorantim Çimento Fabrikası ile Beton ve Travers Fabrikası'nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, ilk olarak Votorantim Çimento Fabrikası'nı ziyaret eden Gül, burada fabrikanın Genel Müdürü Yusuf Yenigün tarafından karşılandı.

Gül, fabrikada çalışan işçilerle yemek yiyip sohbet ettikten sonra Yenigün'den fabrika hakkında bilgi aldı.

Fabrikanın üretim yerlerini, kumanda odasını ve laboratuvarlarını gezerek işleyiş hakkında yetkililerle görüşen Gül, "Fabrika yıllardır Sivas'ımıza ve ülkemize hizmet ediyor. Tesis ekonomik ömrünü tamamlamak üzere olduğu dönemde sizin yeni yatırımlarla tekrar hayata geçirmeniz önemli. Bu da şu anlama geliyor, yıllarca hizmet etmeye devam edecek. İnşallah geçmişte olduğu gibi bundan sonra bu kaliteli üretimi, müşteri memnuniyetini sağlayarak devam eder. Devlet olarak sizin yatırımlarınız önünün açılması, yatırımların önündeki engellerle ilgili yapabileceğimiz ne varsa 24 saat kapımız açık." ifadelerini kullandı.

Gül, daha sonra Beton ve Travers Fabrikası'na geçerek burada üretim alanlarını gezdi.

Fabrika Müdürü Ali Karabey'den fabrikanın son durumu hakkında bilgi alan Gül, fabrikanın kentin istihdamına önemli katkı sunduğunu belirterek fabrikaya yeni yatırımların yapılması gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas Valisi Gül'den Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement