Skunk Anansie, 21 Temmuz'da Zorlu PSM sahnesinde! - Son Dakika
Güncel

Skunk Anansie, 21 Temmuz'da Zorlu PSM sahnesinde!

Müzikseverlerin heyecanla beklediği bu konserde Skunk Anansie'den önce sevilen rock grubu Redd sahnede olacak.

14.07.2016 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rock dünyasının en karizmatik isimlerinden Skin'in önderliğindeki Skunk Anansie, geçtiğimiz Ocak ayında yayınladıkları altıncı stüdyo albümü "Anarchytecture" turnesi kapsamında 21 Temmuz'da Zorlu PSM "Sahne Üstü Ayakta Konser" düzeninde performans sergileyecek.

İsmini Ganalı bir yerel masal kahramanı Anansie'den alan grup, Britpop'un hüküm sürdüğü 1994 yılında kurularak, o dönem "Brit Rock" olarak adlandırılacak akımın öncülüğünü üstlendi. Skunk Anansie, günümüze kadar yayınladığı toplam altı stüdyo albümüyle rock müzik tarihine damgasını vurdu.

Müzik dünyasının en özgün figürlerinden biri olan Skin'in muazzam yorumu ve sahne enerjisiyle dünyanın en önemli müzik festivallerinde birbirinden çarpıcı performanslara imza atan İngiliz grup, özellikle 1999 tarihli albümü "Post Orgasmic Chill" sayesinde geniş kitlelere ulaştı. Charity, Hedonism, Selling Jesus, Weak, Secretly ve Charlie Big Potato gibi müzik listelerinde fırtınalar estiren hit şarkılara hayat veren Skunk Anansie, 15 Ocak'ta yayınladıkları altıncı stüdyo albümü Anarchytecture'la formundan hiçbir şey kaybetmediğini kanıtladı.

GÜNÜMÜZÜN EN BAŞARILI CANLI PERFORMANS GRUPLARINDAN BİRİ...

U2, Aerosmith, Feeder, Lenny Kravitz, Bad Religion, Rollins Band, Therapy?, Rammstein, Killing Joke, Soulfly, Sevendust, Oomph!, Muse, Staind, Powerman 5000, Veruca Salt, Marion ve A Perfect Circle'ın da aralarında bulunduğu birçok ünlü grupla turneler gerçekleştiren Skunk Anansie, günümüzün en başarılı canlı performans gruplarından biri olma özelliğini koruyor.

Skin önderliğindeki Skunk Anansie, muhteşem sahne enerjisiyle 21 Temmuz'da Zorlu PSM'de "sahne üstü ayakta konser" düzeninde müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.

Müzikseverlerin heyecanla beklediği bu konserde Skunk Anansie'den önce sevilen rock grubu Redd sahnede olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Skunk Anansie, 21 Temmuz'da Zorlu PSM sahnesinde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement