Slovakya'dan Açıklama! 'Skrtel'in Durumu...' - Son Dakika
Spor

Slovakya'dan Açıklama! 'Skrtel'in Durumu...'

Slovakya\'dan Açıklama! \'Skrtel\'in Durumu...\'

Slovakya'nın Tayland maçında bir pozisyon esnasında dili boğazına kaçan Martin Skrtel'in sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

26.03.2018 16:30

Slovakya Milli Takımı'nın Tayland ile oynadığı maçta yüzüne aldığı top sonrası yere yığılan ve dili boğazına kaçan Martin Skrtel, herkesi korkutmuştu. Bir anda yere yığılan Skrtel'in yardımına koşan takım arkadaşı Ondrej Duda, Skrtel'in dilini boğazından çıkartıp futbolcunun hayatını kurtarmıştı.
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusunun sağlık durumu hakkında konuşan Slovakya Milli Takım doktoru Jan Batalik ise yaptığı açıklamada Skrtel'in durumunun iyi olduğunu belirtti.
Batalik, "Top yüzüne çarpınca bir süreliğine baygınlık geçirdi. Bayıldıktan sonra arkadaşları hemen yardımına koştu. Biz de hemen koştuk ve iletişim kurmaya çalıştık. Önce gözleriyle iletişim kurmaya çalıştı ama nefes alabiliyordu. Bilinci açıktı. Tüm gece gözlem altında tuttuk" sözlerini kullandı.
Tecrübeli futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Batalik, "Oyundan çıkması gerekse hemen değiştirirdik. Skrtel kendini iyi hissetti. Ona isterse oyundan çıkabileceğini söyledim ama oyuna dönmek istedi. Bu sabah da kendini iyi hissediyordu. Hala gözlem altında tutuyoruz ama tüm testleri iyi çıktı" diye konuştu. (Sporx)

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Slovakya'dan Açıklama! 'Skrtel'in Durumu...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement