Sokağa çıkma yasağını ihlal eden 2 kişi, evinin balkonunda görüntü çeken vatandaşa tehditler savurdu - Son Dakika
3. Sayfa

Sokağa çıkma yasağını ihlal eden 2 kişi, evinin balkonunda görüntü çeken vatandaşa tehditler savurdu

Zeytinburnu'nda sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 2 kişi, evinin balkonunda görüntü çeken vatandaşa tehditler savurdu. Şüphelilerin, "Neden beni çekiyorsun. Ben şimdi çıksam seni oradan aşağı atsam haksız mıyım değil miyim?" diyerek vatandaşı tehdit ettiği anlar kameraya yansıdı.

26.05.2020 23:52  Güncelleme: 02:25

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 2 kişi, evinin balkonunda görüntü çeken vatandaşa tehditler savurdu.

YASAĞI İHLAL EDEN VATANDAŞLARI UYARDI

Olay, Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi 24. Aralık Sokak'ta bugün saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ramazan A. ve Yusuf I. isimli şahıslar sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etti. Şahısların kısıtlamaya uymadığını gören Özcan Ö. uyarıda bulundu.

TEHDİTLER SAVURDULAR

Bunun üzerine Ramazan A. ve Yusuf I. kendilerini uyaran Özcan Ö.'yü tehdit etti. Durumu polis ekiplerine haber veren Ö. şikayetçi olduğunu söyledi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler kısıtlamaya uymayan şahısları gözaltına alarak Asayiş Büro Amirliğine götürdü. Özcan Ö. de ifadesi alınmak üzere Asayiş Büro Amirliğine götürüldü. İfadeleri alınan şahıslar karşılıklı olarak şikayetlerinden vazgeçtiklerini belirttiler. Bunun üzerine şahıslar serbest bırakıldı.

6 BİN 364 LİRA İDARİ PARA CEZASI UYGULANDI

Şüpheli şahıslara sokağa çıkma kısıtlamasına muhalefet madde 282'ye aykırı davranmaktan toplamda 6 bin 364 TL idari para cezası uygulandı. Yaşananlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde şüpheli şahısların, "Neden beni çekiyorsun. Ben şimdi çıksam seni oradan aşağı atsam haksız mıyım değil miyim?" diyerek vatandaşı tehdit ettiği anlar yer alıyor.

Sokağa çıkma yasağını ihlal eden 2 kişi, evinin balkonunda görüntü çeken vatandaşa tehditler savurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Sokağa çıkma yasağını ihlal eden 2 kişi, evinin balkonunda görüntü çeken vatandaşa tehditler savurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • meko: Nerede o eski istanbul ,maganda doldu 9 0 Yanıtla
  • Ercisli : Eline telefonu alan muhabir oldu. Kardeşim belki aciliyet var belki mrcburiyet var. İki tıklsnmak için milletin özelini güzelini çekme hakkını kim verdi size. 1 7 Yanıtla
  • Hem suçlu: Hem suçlusun hemde kabadayısınız. Pislikler temizlenmeli 6 2 Yanıtla
  • BENCE: ŞİMDİ BU ADAMLAR SERBBEST 6 BIN TL PARA CEZASI KESTILER VE BURDA BIR KIN TUTMA SÖZ KONUSU YARIN BU ADAMA BIRŞEY YAPARLARSA BUNUN SUÇLUSU KIM ? VİDEOYU ÇEKEN VATANDAŞMI YOKSA BUNLARI SERBEST BIRAKANLARMI ??? 8 0 Yanıtla
  • .: Şiddete hayır 3 0 Yanıtla
  • .:..:.: gülermisin? ağlarmısın? ne tuhaf bir toplum olduk boyle 3 0 Yanıtla
  • Mert: bunlar gibilerden yüzünden zaten corona yayılıyor ayıp bee size yazık 3 0 Yanıtla
  • Ads: Elinde kamerası olanın hiç mi işi yok, sanene sen mahallenin bekçisimisin, Allah akıl fikir versin.. 1 2 Yanıtla
  • Tabi: Bu iş burda bitmez ozaman iki sokak aşşada olmuş olay gider bakarım birazdan 1 0 Yanıtla

Advertisement