Sökespor Yönetici Adayları Genel Kurulu Öncesi Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Sökespor Yönetici Adayları Genel Kurulu Öncesi Bir Araya Geldi

Sökespor Yönetici Adayları Genel Kurulu Öncesi Bir Araya Geldi

Sökespor’da yaklaşan genel kurul toplantısı öncesinde adı yönetim adaylığı için geçen isimler Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

17.06.2014 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke spor'da yaklaşan genel kurul toplantısı öncesinde adı yönetim adaylığı için geçen isimler Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Sökespor genel kurulu 27 Temmuz'da yapılacak. Genel kurul hazırlıkları sürerken iş adamı Kasım Üzüm, eski kulüp başkanlarından Mehmet Yıldız, Sökespor teknik direktörlerinden spor adamı Mustafa Yağcı'dan sonra Sökespor'un profesyonel liginde Yalçın İkizek döneminde yöneticilik yapan Karadenizli iş adamı Kemal Sayın'da yönetime talip oldu.

Beraberinde Spor Komisyonu Başkanı İbrahim Muslu, Meclis Üyeleri Yusuf Yaya, Abdullah Arıcı ile birlikte Sökespor yönetimi için adı geçen Kasım Üzüm, Hüsmen Toptay, Ahmet Cumhur Sakız, Coşkun Oruçyüz, İsmail Akalın, Mustafa Yağcı, Coşkun İltüzer, İdris Akça, Kemal Sayın, Yalçın İkizek, Mehmet Üzüm ile toplantı yapan Belediye Başkanı Süleyman Toyran; Sökespor'un eski başarılı günlerini yeniden yaşamasını arzu ettiklerini dile getirdi. Toplantıya katılan spor adamlarına teşekkür eden Belediye Başkanı Toyran; "Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde Sökespor'a desteğimiz sürecek. Ancak yeni yönetimin ekonomik olarak güçlü olması da Sökespor'un hedeflerine ulaşmasında önemli olduğunu düşünüyorum. Söke'de başta spor camiası olmak üzere herkesi kucaklayacak güzel bir yönetimin oluşturulacağını düşünüyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sökespor Yönetici Adayları Genel Kurulu Öncesi Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement