Son dakika: Artvin Dokumacılar köyünde yangın çıktı! Köy evleri alevlere teslim oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika: Artvin Dokumacılar köyünde yangın çıktı! Köy evleri alevlere teslim oldu

Son dakika: Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Dokumacılar köyünde yangın çıktı. Artvin Valisi Doruk, 70 hanenin çoğunun yandığını, can kaybı ve yaralının olmadığını aktardı. Yangın kontrol altına alındı.

07.07.2020 13:00  Güncelleme: 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Dokumacılar köyünde bir evde çıkan yangın rüzgarın etkisiyle büyüyerek diğer evlere sıçradı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı.

Yangın, saat 11.30 sıralarında Yusufeli ilçesi Dokumacılar köyünde çıktı. Bir evin çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, kısa sürede mahallede bulunan diğer evlere de sıçradı.

ARTVİN VALİSİ'NDEN YANGINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Dokumacılar köyü Sahlep mezrasında yangın çıktığını söyledi.

Eski ahşap evlerin olduğu mezrada yaklaşık 70 hane bulunduğunu, 40 kişinin yaşadığının tahmin edildiğini belirten Doruk, ilk belirlemelere göre yangında can kaybı ve yaralı olmadığını kaydetti.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Evlerini boşaltan vatandaşların, durumu itfaiye ekiplerine haber vermesi üzerine bölgeye gelen ekipler, yangına müdahale etti. Yangın kontrol altına alındı.

Yangından kareler:

Son Dakika: Artvin Sahlepçiler mahallesinde çıkan yangında köy evleri yanıyor
Son Dakika: Artvin Sahlepçiler mahallesinde çıkan yangında köy evleri yanıyor
Son Dakika: Artvin Sahlepçiler köyünde çıkan yangında köy evleri yanıyor
Son Dakika: Artvin Sahlepçiler köyünde çıkan yangında köy evleri yanıyor
Son Dakika: Artvin Sahlepçiler köyünde çıkan yangında köy evleri yanıyor
Son Dakika: Artvin Sahlepçiler köyünde çıkan yangında köy evleri yanıyor
Son dakika: Artvin Dokumacılar köyünde yangın çıktı! Köy evleri alevlere teslim oldu

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika: Artvin Dokumacılar köyünde yangın çıktı! Köy evleri alevlere teslim oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da Taksici Bıçaklanarak Öldürüldü, Şüpheli Yakalandı
    15:18 İstanbul'da Taksici Bıçaklanarak Öldürüldü, Şüpheli Yakalandı

    60 yaşındaki taksici Yaşar Yanıkyürek, Sarıyer Tarabya'da yolcu olarak binen bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Taksiciler, olayı protesto ederek can güvenliklerinin sağlanmasını istedi. İran uyruklu şüpheli, sivil polisler tarafından yakalandı.

  • Aksaray'da Genç Gasp Edilmeye Çalışıldı, Darp Edilerek Hastanelik Oldu
    15:17 Aksaray'da Genç Gasp Edilmeye Çalışıldı, Darp Edilerek Hastanelik Oldu

    Aksaray'ın Ereğli Kapı Mahallesi'nde bulunan bir parkta arkadaşlarıyla gezen genç, gasp etmeye çalışan bir şahıs tarafından darp edildi. Gasp edemeyince sinirlenen şüpheli, genç üzerinde şiddet uygulayarak hastanelik etti. Olayın ardından genç ve arkadaşları hızla parktan uzaklaşarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Yaralı genç, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Gümüşhane'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı
    15:17 Gümüşhane'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı

    Gümüşhane'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. İstihbari çalışmalar sonucunda, Malatya'dan temin edilen uyuşturucu maddelerin Gümüşhane'ye getirileceği bilgisi üzerine operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda 14 gram metamfetamin, 2,6 gram kubar esrar, 5,5 gram bonzai ve 2 adet sentetik uyuşturucu bulundu. 3 kişi gözaltına alındı, 2 kişi serbest bırakıldı ve Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Gümüşhane'de Bayram Tatili Öncesi ve Sonrasında Yapılan Kontrollerde Uyuşturucu ve Kaçak Göçmenler Yakalandı
    15:08 Gümüşhane'de Bayram Tatili Öncesi ve Sonrasında Yapılan Kontrollerde Uyuşturucu ve Kaçak Göçmenler Yakalandı

    Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Ramazan Bayramı tatili öncesi ve sonrasında yaptıkları kontrollerde çeşitli suçlardan arama kaydı olan 7 şahıs ile yasa dışı yollardan Türkiye'ye giriş yapmış olan 3 Afganistan uyruklu yabancı şahıs ile uyuşturucu madde ele geçirdi. Ayrıca, trafik jandarma timleri de kazaların önlenmesi amacıyla çeşitli denetimler gerçekleştirdi ve 4 trafik kazasında 10 vatandaşın yaralandığı bildirildi.

  • Denizli'de Sürücüsünün Çalıştırdığı Araç Alevlere Teslim Oldu
    15:07 Denizli'de Sürücüsünün Çalıştırdığı Araç Alevlere Teslim Oldu

    Denizli'nin Çameli ilçesinde bir sürücünün otomobili çalıştırdıktan sonra aniden alevler yükseldi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Araç kullanılamaz hale geldi ve yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Fethiye'deki otel inşaatında çıkan yangın söndürüldü
    15:03 Fethiye'deki otel inşaatında çıkan yangın söndürüldü

    Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir otel inşaatının yanında bulunan konteynırlarda çıkan yangın, itfaiyenin 2 saatlik müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sırasında içeride kimsenin bulunmaması sevindirici bir durumken, işçiler güvenli bölgelere sevk edildi.


Advertisement