Alkollü TIR şoförü önce çarptı, sonra kaçmaya çalıştı - Son Dakika
3. Sayfa

Alkollü TIR şoförü önce çarptı, sonra kaçmaya çalıştı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşanan kazada alkollü olduğu tespit edilen TIR sürücüsü önce araca çarptı, ardından da kaçmaya çalıştı. Sürücünün hareketleri büyük panik yarattı. Olay saniye saniye kameralara yansıdı.

22.08.2020 10:40  Güncelleme: 00:28

Kaza, Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesi Fevzipaşa Caddesi'nde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 06 HA 4802 plakalı panelvan araç, ışıklardan hareket ettikten sonra sağ taraftaki boş alana park etmeye çalıştı. Bu sırada arkadan gelen S.K. yönetimindeki 16 SPC 10 plakalı TIR, duramayarak panelvan araca arkadan çarptı. Yaşanan kaza ardından TIR sürücüsü S.K. aracıyla uzaklaşmak istedi.

Duruma müdahale etmeye çalışan çevredeki vatandaşlara aldırmayan TIR sürücüsü, büyük bir tehlike oluşturdu. Bu sırada olay yerinde bulunan bir jandarma, aracın kapısına tutunarak sürücüyü durdurmaya çalıştı. Yaklaşık 40-50 metre kadar hareket eden sürücü, jandarmanın yoğun çabalarıyla durduruldu.

OLAY YERİNDEN KAÇMADIĞINI İDDİA ETTİ

Olay yerine trafik ekiplerinin gelmesiyle sürücü hakkında tutanak tutulurken, yapılan alkol kontrolünde TIR sürücüsü S.K.'nın 123 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Kazayla ilgili açıklama yapan S.K., olay yerinden kaçmaya çalışmadığını ve yolu açmak için aracı kenara çekmeye çalıştığını belirtti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Alkollü TIR şoförü önce çarptı, sonra kaçmaya çalıştı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Alkollü TIR şoförü önce çarptı, sonra kaçmaya çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Abartmayın: On aracı biçti zannedersin 0 3 Yanıtla

Advertisement