İki sevgili, tartıştıkları arkadaşları tarafından evlerinde tabancayla vuruldu: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

İki sevgili, tartıştıkları arkadaşları tarafından evlerinde tabancayla vuruldu: 1 ölü, 1 yaralı

Adana'da iki sevgili, tartıştıkları arkadaşları tarafından tabancayla evlerinde vuruldu. Olayda kadın yaralanırken erkek arkadaşı hayatını kaybetti. İki sevgiliyi vuran şahıs ise olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

10.06.2021 23:51  Güncelleme: 01:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, Sabahat Ö. ve sevgilisi İsmet Yiğit evde oturdukları sırada arkadaşları olduğu iddia edilen M.Ş. eve geldi.

TARTIŞMA SONUCU SEVGİLİLERİ VURDU

M.Ş. eve geldikten kısa bir süre sonra Sabahat Ö. ve İsmet Yiğit ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. M.Ş. yanında bulundurduğu tabanca ile İsmet Yiğit ve Sabahat Ö'ye yaraladıktan sonra kaçtı. Apartmanda bulunan vatandaşlar silah sesi üzerine olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

YARALI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Olay mahalleline gelen sağlık ekipleri İsmet Yiğit'in öldüğü belirlenen yaralı Sabahat Ö'yü Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polis olay yerinde incelemesini bitirdikten sonra İsmet Yiğit'in cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, M.Ş'yi yakalamak için çalışma başlattı.

İki sevgili, tartıştıkları arkadaşları tarafından evlerinde tabancayla vuruldu: 1 ölü, 1 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İki sevgili, tartıştıkları arkadaşları tarafından evlerinde tabancayla vuruldu: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement