Son dakika! Ürdünlü akademisyenin geleneksel yöntemlerle yaptığı ev meraklıların uğrak yeri oldu - Son Dakika
Güncel

Son dakika! Ürdünlü akademisyenin geleneksel yöntemlerle yaptığı ev meraklıların uğrak yeri oldu

Son dakika haberleri... Ürdünlü akademisyen Hamed Yusuf Nazzal'ın uzun yıllar yurt dışında yaşadıktan sonra doğduğu kent El-Mefrak'a dönerek doğayla uyumlu malzemelerden geleneksel mimariye uygun şekilde yaptığı ev hem görsel hem de yapı yöntemi açısından büyük ilgi görüyor.

06.01.2022 15:05  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ürdünlü akademisyen Hamed Yusuf Nazzal'ın uzun yıllar yurt dışında yaşadıktan sonra doğduğu kent El-Mefrak'a dönerek doğayla uyumlu malzemelerden geleneksel mimariye uygun şekilde yaptığı ev hem görsel hem de yapı yöntemi açısından büyük ilgi görüyor.

Nazzal, 1998'de İskoçya'nın Glasgow Üniversitesinde İngiliz edebiyatı alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı ve ABD'de 11 yıl öğretmenlik yaptı.

Bir ABD dergisinde medya sorumlusu ve yazı işleri müdürü olarak da görev yapan Nazzal'ın, yayınlanmış 200'e yakın makalesi ve melez edebiyat konusunda birçok yayını bulunuyor.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) 5 yıl tercümanlık yaptıktan sonra 2016'da ülkesine dönen Nazzal, kendisine akademik hayatından tamamen farklı bir yol çizdi.

Son dakika! Ürdünlü akademisyenin geleneksel yöntemlerle yaptığı ev meraklıların uğrak yeri oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika! Ürdünlü akademisyenin geleneksel yöntemlerle yaptığı ev meraklıların uğrak yeri oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement