Son dakika haberleri: Çocuk cinayeti ile 38 farklı suçtan aranan zanlı tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri: Çocuk cinayeti ile 38 farklı suçtan aranan zanlı tutuklandı

Son dakika habere göre Iğdır'da çocuk cinayeti ve 38 farklı suçtan aranması bulunan kişi düzenlenen operasyonla yakalanarak, cezaevine gönderildi.

28.06.2022 15:25  Güncelleme: 15:37

Iğdır'da çocuk cinayeti ve 38 farklı suçtan aranması bulunan kişi düzenlenen operasyonla yakalanarak, cezaevine gönderildi.

Iğdır İl Jandarma Komutanlığına bağlı Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, 'çocuğu kasten öldürmek' ve 38 farklı suçtan aranan S.D. isimli kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

S.D'ye ait Aralık ilçesine bağlı Hasanhan köyündeki eve operasyon düzenleyen ekipler, bir odada bazaya girerek saklanmaya çalışan şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Ayrıca S.D'nin evinin bahçesinde, 2018 yılında çalındığı belirlenen bir motosiklet ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen S.D, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son dakika haberleri: Çocuk cinayeti ile 38 farklı suçtan aranan zanlı tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri: Çocuk cinayeti ile 38 farklı suçtan aranan zanlı tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Alis Yiğit: Bu insanları çocukken suç işlerken hırsızlık yaparken okul zorbalığı yaparken hayvan öldürürken yakalayıp o ilk suçlarında yakalayıp tedavi etseniz böyle insanlar yetişmez daha sağlıklı iyi insanlar olurlar hadi anne babalari ilgisiz cahil öğretmenler tespit edip tedavi edilmelerini sağlasa devlet ilk suçlarında yakalayıp tedavi etse ya o kadar karakola girip cikiyorlar çocukken ergenken gençken ozaman elinize geliyorlar o zaman tedavi etseniz 0 0 Yanıtla
  • Alis Yiğit: Acaba bunları yetistirenler vicdan azabı çekiyorlar mı çünkü bunlarin bir anne babalari akrabaları aileleri komşuları ve bir sürede olsa okula gitmişlerdir mutlaka öğretmenleri olmuştur hiç zerre kadar vicdan azabı cekmiyormusunuz sizin yetişmesinde emeğiniz olan biri bir çocuk öldürmüş 38 suç işlemiş de 0 0 Yanıtla

Advertisement