Astsubay, eşini ve 1 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti - Son Dakika
3.Sayfa

Astsubay, eşini ve 1 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti

İzmir'in Gaziemir ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşinin kuaför salonuna kurşun yağdıran Astsubay Köksal Doğru, eşi Handan Doğru ve bir kişiyi öldürdükten sonra intihar etti.

02.09.2020 21:15  Güncelleme: 19:22

İzmir'in Gaziemir ilçesinde eşinin çalıştığı kuaförü silahla basan zanlı, eşi ve 1 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti.
İddiaya göre, astsubay olduğu öğrenilen Köksal Doğru, arabayla eşinin çalıştığı kuaföre geldi. Elinde silahla içeri giren zanlı eşine ve kuaförde bulunanlara ateş etti.

OLAY YERİNDEN KAÇTIKTAN SONRA İNTİHAR ETTİ

Olayda Köksal Doğru'nun eşi Handan Doğru, kuaförde çalışan G.Ö. ve kuaföre malzeme getirdiği öğrenilen Alper R, yaralandı. Bir kişi ise saklanarak olaydan yara almadan kurtuldu. Olay yerinden kaçan zanlı, yaklaşık 150 metre sonra intihar etti.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerin yaptığı incelemede Handan Doğru ve Alper R, olay yerinde hayatını kaybetti.

YARALILARDAN BİRİNİN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Önce Nevvar Salih İşgören Hastanesine kaldırılan daha sonra İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen G.Ö'nün ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Astsubay, eşini ve 1 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti
Köksal Doğru
Astsubay, eşini ve 1 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti
Handan Doğru
Astsubay, eşini ve 1 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Astsubay, eşini ve 1 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (48)

  • Kocaelili: İzmir işte ne beklenir ki.... 29 126 Yanıtla
    acaba????: insanların hiç suçu yok.herşeye bir bahaneniz var. 2 1 kemal çelebi: Beyniniz firarda galiba.. 1 0
  • Yahya Hakan: Yaran var ki aptalca yorum yapmışsın. Senin gibi kazmalar bu ülkeyi bölüyor.Akıllı olmanı tavsiye ederim. 13 2 Yanıtla
  • Candan: Hadisenin yerine değil hadiye bakın . Zavallı bir kadın ve suçu olmayan birisi öldü. Bunun yerine direk kendi kafasına sıksa daha güzel olmaz mıydı. Bi pislik sorunsuz temizlenirdi. Bu kişi TSK da üstelik. Yazık . Liyakatsizler mahvetti. 4 6 Yanıtla
    ziyo : kadının zavallı olduğunu nereden çıkardın bana kalırsa hiç de zavallı değil işin aslını bilmeden burada sallamak kolay tabi pislik kelimesinide senin gibi işe yaramaz boşboğaza iade ediyorum aslında sizin gibi pislikleriin temizlenmesi lazım 1 1 Boş laf: Boş boş konuşma liyakat ile alakası olmayan durum. Ayrıca İstanbul sözleşmeniz bu durumda işe yaramadığını göstermiş. Türk toplumuna uygun olmayan maddeler en kısa zamanda uyarlanmalı. Bu bu cinayetler için ise en kısa zamanda ahlaki değerler ve toplumsal kurallar çerçevesinde eğitim verilmelidir ana sınıfından başlayıp üniversiteye kadar devam eden 0 1
  • izmirli: gerici yobaz zihniyetli !! 2 3 Yanıtla
    harbi : kendine ait olan birşeyi başkasına yakıştırmayalım lütfen yobaz oğlu yobaz 0 1
  • mossi: ülkece depresyondayız. trafikte arkadanda çarpsalar özür dileyecek durumdayız. 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement