Ciple çarpışan araç paramparça oldu! Kahreden kaza, karı- kocayı hayattan kopardı - Son Dakika
3.Sayfa

Ciple çarpışan araç paramparça oldu! Kahreden kaza, karı- kocayı hayattan kopardı

Bolu'da ciple çarpıştıktan sonra hurdaya dönen araçta bulunan karı- koca feci şekilde can verdi. Kazada 4 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

24.06.2021 18:41  Güncelleme: 20:25

Bolu- Seben karayolu Kozyaka Yaylası mevkiinde saat 17.30 sıralarında kahreden bir kaza meydana geldi. Fettah Batmaz yönetimindeki 14 EU 891 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Mehmet C. yönetimindeki 14 AAS 554 plakalı ciple çarpıştı.

KARI- KOCA HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, çarpışmanın etkisiyle paramparça olan otomobildeki Fettah Batmaz ve eşi Ayşe Batmaz hayatını kaybederken, cipte bulunan 4 kişi yaralandı.

Araçları paramparça oldu! Kahreden kaza karı-kocayı hayattan kopardı

YARALILAR TEDAVİYE ALINDI

İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı.

Kazada, hayatını kaybeden çiftin cesetleri ise itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak morga kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ciple çarpışan araç paramparça oldu! Kahreden kaza, karı- kocayı hayattan kopardı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ciple çarpışan araç paramparça oldu! Kahreden kaza, karı- kocayı hayattan kopardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mehmed Alp: Garibanın arabası da başına bela 20 0 Yanıtla
  • Can Geven: Katil devlet .bu araçların piyasada olup da insanların ölmesinden sorumlu olan bu hükümet deki kişiler dir.Aslında bu araçları makam arabası yapacaksın belki ozaman akılları başına gelir 2 3 Yanıtla

Advertisement