Sony Bizi Eskilere Götürecek - Son Dakika
Teknoloji

Sony Bizi Eskilere Götürecek

Sony Bizi Eskilere Götürecek

Geçmişin en sevilen ve vazgeçilemeyen PlayStation One oyunları, kullanıcılara nostaljik günler yaşatabilmek adına PS Vita’ya geliyor. Kullanıcılara taşınabilir aygıtta oyun oynama heyecanı yaşatan Sony, şimdi ...

16.09.2012 04:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçmişin en sevilen ve vazgeçilemeyen PlayStation One oyunları, kullanıcılara nostaljik günler yaşatabilmek adına PS Vita'ya geliyor.

Kullanıcılara taşınabilir aygıtta oyun oynama heyecanı yaşatan Sony, şimdi de eski "PlayStation One Classics"'i PS Vita'ya taşıyor. 100'ü aşkın yapımın yer aldığı listede eskilerin çok popüler ve başından kalkılamayan oyunları da bulunuyor.

Tam listesine resmi web sitesinden ulaşılabilen "PlayStation One Classics"de bulunan bazı yapımlar şunlar: Tekken 2, OddWorld, Tom Raider 2, Crash Bandicoot, Silent Hill, Ridge Racer Type 4, Metal Gear Solid, Final Fantasy IV, Angry Birds, WipEout, GRANDIA, Tacticks Ogre.

En sevdikleri oyunlarla özlem gidermek ya da arşivlemek isteyen PS Vita sahipleri, PS Store üzerinden bu yapımlara kolayca sahip olabilecekler. Ayrıca buradan zaten daha önce klasiklerden birini almış olan kişiler, bir daha ücret ödemek zorunda kalmıyor.

>>

& ;

Normal

0

21

false

false

false

TR

X-NONE

X-NONE

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Sony Bizi Eskilere Götürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement