Sosyal Bilimler MYO'da Çocuk Şenliği Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Sosyal Bilimler MYO'da Çocuk Şenliği Etkinliği

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen Çocuk Şenliği'nde çocuklar gönüllerince eğlendi.

22.04.2016 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GAÜN Kreş ve Anaokulu ile Asuman-Mustafa Karakoyunlu Anaokulundan 50'ye yakın çocuğun katıldığı Çocuk Şenliği'nde, Sosyal Bilimler MYO Gençlik Hizmetleri ve Çocuk Bakımı Bölümü Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, çeşitli gösterilerle çocukları eğlendirdi. Şenliğe; GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cahit Bağcı, Genel Sekreter Ercan Eroğlu, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Metin Yıldırım, öğretim elemanları, veliler ve öğrenciler de katıldı.

Sosyal Bilimler MYO Drama Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte, 5-6 yaş grubu çocuklara kendi yaptıkları oyuncaklardan hediyeler dağıtan GAÜN'lü öğrenciler, çeşitli oyun ve şarkılarla çocukların bayramını kutladı. Çocuk Gelişimi Programı'nın "Eğitimde Araç-Gereç Geliştirme, Çocuk ve Çevre, Çocuk ve Müzik" dersleri kapsamında yaptıkları çalışma ile minikleri şenlendiren öğrenciler, Nane-Limon animasyonu ve 23 Nisan korosu ile çocukların eğlenmesini sağladı. Çocuk Şenliği sonunda Çocuk Gelişimi Programı hocaları adına Öğr. Gör. Pınar Demir, GAÜN Kreş ve Anaokulu öğretmeni Ayşegül Demir ve Asuman-Mustafa Karakoyunlu Anaokulu Öğretmeni Rukiye Özçelik'e, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cahit Bağcı tarafından çiçek takdim edildi.

Rektör Prof. Dr. Coşkun Oyuncak Müzesi Sergisini açtı

Çocuk Şenliği'nin ardından Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin hazırladığı "Oyuncak Müzesi Sergisi", Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun tarafından açıldı. Sergi açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Coşkun, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, çocuklara iyi bir gelecek hazırlamak için çok çalışmamız gerektiğini belirtti. Prof. Dr. Coşkun, hep bir oyuncak müzesi sergisi açmak isteğini ifade ederek sergiyi açmaktan mutluluk duyduğunu, başta Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Metin Yıldırım olmak üzere emeği geçen Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu akademisyen ve personeline teşekkür ederek, öğrencileri kutladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sosyal Bilimler MYO'da Çocuk Şenliği Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement