Sosyalleşme Ağı "Pondr" Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Sosyalleşme Ağı "Pondr" Tanıtıldı

Sosyalleşme uygulaması "Pondr", uygulamayı bulan Aziz Akgül ile projeye ilk yatırımı yapan oyuncu Halit Ergenç'in de katıldığı etkinlikte tanıtıldı.

11.04.2014 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyalleşme uygulaması "Pondr", uygulamayı bulan Aziz Akgül ile projeye ilk yatırımı yapan oyuncu Halit Ergenç'in de katıldığı etkinlikte tanıtıldı.

Pondr'dan yapılan açıklamaya göre, etkinlikte konuşan Aziz Akgül, Pondr'dan bir fotoğraf üzerinden görüşlerin kolayca alınıp paylaşıldığını belirtti.

Uygulamada bir konu hakkındaki görüş ya da fikrin kaybolmadığını kaydeden Akgül, insanların fikir ve görüş belirtme sayılarının diğer popüler sosyal medya platformlarına oranla Pondr'da çok daha fazla olduğunu aktardı.

Akgül, "Pondr'ı hayata geçirirken en önemli amacımız, insanlara yaşamlarını, fikirlerini ve görüşlerini paylaşma ve özellikle hashtag ve lokasyon takibi sayesinde dünyanın farklı bölgelerindeki insanlarla benzer görüşler etrafında buluşup, bilgi ve ilişki geliştirme imkanı tanımaktı" ifadelerini kullandı.

Türkiye'den çıkan bu projeyi tüm dünyaya yaymayı hedeflediklerini belirten Akgül, bunu başarma yolunda önemli mesafe aldıklarını kaydetti.

Aziz Akgül, "Bugün dünyanın her yerinden ve her kesiminden internet kullanıcısı Pondr'ı tercih ediyor. Uygulamamızı daha da geliştirerek Pondr'ı daha da büyüteceğimize inanıyoruz. Bu doğrultuda gerek ülkemizden gerekse yurt dışından birçok yatırımcı ile görüşme halindeyiz" bilgisini verdi.

Projenin ilk yatırımcısı Halit Ergenç ise sosyal medyanın insanın hayatını birçok yönden değiştirdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Beni en çok etkileyen yönü ise insanları birbirlerine bağlama gücüydü. Sohbet etmek, fikirlerimi diğer insanlarla paylaşmak ve aldığım görüşler doğrultusunda yeni fikirler oluşturmak gündelik yaşantımda yapmaktan büyük keyif aldığım uğraşlar arasında. Sosyal medya da bu yönden beni tatmin eden bir yapıya sahip. Pondr yapısı, yarattığı ve yaratacağı yaşam paylaşma kültürü ile başka insanlarla iletişim kurmayı ve etkileşime açık olmayı seven herkes için vazgeçilmez bir uygulama olacak."

Fotoğraf ve fikir paylaşımı yapılabilen uygulama, özgün içeriği ve etkileşim gücüyle Apple App Store'da yayınlanan en iyi yeni uygulamalar arasına girdi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sosyalleşme Ağı 'Pondr' Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement