Sp Gik Üyesi Ekrem Şama Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sp Gik Üyesi Ekrem Şama Açıklaması

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Ekrem Şama, "İslam Birliği derhal kurulmalı ve İslam Barış Gücü oluşturulmalıdır" dedi.

21.09.2012 16:20

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Ekrem Şama, "İslam Birliği derhal kurulmalı ve İslam Barış Gücü oluşturulmalıdır" dedi.

Şama, partisinin il binasında yaptığı açıklamada, SP'nin başlattığı yeni bir hamle için Tokat'ta olduğunu söyledi.

Ziyaretlerinin amacının teşkilatların durumunu yerinde tespit etmek, varsa noksanların tamamlanması için tedbirler almak olduğunu belirten Şama, öne alınması söz konusu olan Genel Mahalli Seçimler konusunda da Genel Başkanlığın belirlemiş olduğu takvim çerçevesinde teşkilatlarda çalışma başlattıklarını söyledi.

Türkiye'nin tüm belediye ve çevrelerindeki sorunların yerinde tespiti ve çözüm konusunda plan ve programların geliştirilmesi konusunda atılım başlattıklarını vurgulayan Şama, il ve ilçe teşkilatlarına ziyaretler gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Türkiye ve dünyada öne çıkan sorunlar konusunda sadece eleştiri yapmadıklarını aynı zamanda çözümde üretmeye çalıştıklarını dile geçiren Şama,

"İslam Birliği kurulmalı. Yönümüzü batıya değil, İslam dünyasına çevirmeliyiz. NATO feshedilmelidir. D-8 yeni şartlara göre gözden geçirilmeli ve önü açılmalıdır. İslam Birliği derhal kurulmalı ve İslam Barış Gücü oluşturulmalıdır" şeklinde konuştu.

Muhabir: Zehra Aydın

Yayıncı: Cemal Coşkun - TOKAT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sp Gik Üyesi Ekrem Şama Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement