Emine Bulut haberini sunarken sözcükler spiker Hülya Hökenek'in boğazına düğümlendi - Son Dakika
Güncel

Emine Bulut haberini sunarken sözcükler spiker Hülya Hökenek'in boğazına düğümlendi

Eski eşi tarafından kızının gözü önünde bıçaklanan Emine Bulut'un haberini sunan Habertürk spikeri Hülya Hökenek, konuşmakta güçlük çekti.

23.08.2019 16:08  Güncelleme: 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de, 18 Ağustos Pazar günü yaşanan korkunç olayda 38 yaşındaki Emine Bulut, eski eşi tarafından kızıyla gittiği kafede bıçaklandı. Boğazından bıçaklanan Bulut, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Habertürk TV spikeri Hülya Hökenek, Emini Bulut'un haberini sunarken konuşmakta güçlük çekti.

CANLI YAYINA MOR KIYAFET GİYEREK ÇIKTI

Cinayet nedeniyle mor kıyafet giydiğinin altını çizen Hökenek, bugüne kadar binlerce kadın cinayeti gördüğünü ancak ilk defa bir ölüm anına şahit olduğunu belirtti. İlk kez 'Ölmek istemiyorum' diye bir cümle duyduğunu ve bundan 15 dakika sonra 10 yaşındaki kızının önünde bir kadının ölüm anına tanık olduğunu belirten Hökenek, bu ölüm anını sesli duymanın tüm vicdanları yaraladığını ifade etti.

Emine Bulut haberini sunarken sözcükler spiker Hülya Hökenek'in boğazına düğümlendi

"ÖLDÜRÜLEN TÜM KADINLAR ADINA UTANIYORUM"

Canlı yayındaki sözleri boğazına düğümlenen Hökenek şunları söyledi: "Şu an titriyorum. Emine Bulut'un o çığlığıyla öldürülen tüm kadınlar adına ben şahsen kendi adıma utanıyorum. Yetkililerin de utanması gerektiğini düşünüyorum. Bugüne kadar öldürülen tüm kadınların çığlığını içimde hissediyorum"

CNN Türk spikeri Semiha Şahin de Emine Bulut'un haberini sunarken gözyaşlarına boğulmuş ve sözü diğer spiker arkadaşına devretmişti.

Emine Bulut haberini sunarken sözcükler spiker Hülya Hökenek'in boğazına düğümlendi
Semiha Şahin

NE OLMUŞTU?

Kırıkkale'de, 18 Ağustos Pazar günü, Menderes Caddesi'ndeki bir kafede, Fedai Baran (43), 4 yıl önce boşandığı eski eşi Emine Bulut (38) ve kızı F.B.B. ile buluştu.

Fedai Baran ile Emine Bulut, arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Fedai Baran, yanındaki bıçakla eski eşini, kızının gözü önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Emine Bulut, kanlar içinde kalırken, Fedai Baran taksiye binerek kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Emine Bulut ile olayın etkisiyle şoka giren kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Emine Bulut haberini sunarken sözcükler spiker Hülya Hökenek'in boğazına düğümlendi
Emine Bulut haberini sunarken sözcükler spiker Hülya Hökenek\'in boğazına düğümlendi

Son Dakika Güncel Emine Bulut haberini sunarken sözcükler spiker Hülya Hökenek'in boğazına düğümlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Ampülcü: 2000 li yıllardan sonra ülkenin geldiği durum ortada dindar bir nesil geliyo elhamdülillah.hergün kan gövdeyi götürüyor 1 3 Yanıtla
  • Şiddet eğitimi: Son 20 yıldır dizilerde oldukça ayrıntılı ve sistematik şiddet eğitimi veriliyor. Özellikle kadının ikinci plana atılması, dövülmesi ve öldürülmesi gerereken bir şey olduğu özenle işleniyor. Buna paralel olarak şiddet eylemleri son 20 yıldır düzenli olarak artıyor. Dizilerle toplumun şiddet eğitimi devam ettikçe bu durum artarak devam edecek elbette. 3 1 Yanıtla
    Feryal: Bütün dünyada siddet içeren diziler oynuyor,,, pekii neden bizim halkimiz bunlari örnek aliyor? Bizde ne gibi bi sorun var? 1 1
  • KASIRGA: SADECE KADIN CİNAYETLERİ İÇİN DEĞİL BÜTÜN CİNAYETLER İÇİN İDAM GETİRİLMELİ.. İDAM ŞART BÖYLE CANİLERİ BESLEMEYİN.. CİNAYETİN KADINI ERKEĞİ ÇOCUĞU YAŞLISI OLMAZ..İDAMA İDAM İDAM 4 0 Yanıtla
  • Pire: Eski dizilere bak bizimkiler,süper baba,ikinci bahar,mahallenin muhtarları,kaygısızlar,vs hepside ailece oturup izleyeceğimiz dizilerdi şimdiki dizilere bak silah bıçak öldürmece yaralama aldatmaca vs.sonuç ortada 2 1 Yanıtla
    Feryal : Kardeşim sen dizilerden mi örnek aliyorsun yoksa,,, eyvah eyvah 1 0 Timur: Helal sana helal doğru 0 0
  • anne: İDAMMMMMM AF DEGİL İDAMMM 2 0 Yanıtla
  • İDAM: YALVARIRIM İDAM GELSİNNN 1 0 Yanıtla
  • Shaw: yoq ya 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement