Sportif Annelere En Rahat ve Şık Seçenek: Reebok Skyscape - Son Dakika
Güncel

Sportif Annelere En Rahat ve Şık Seçenek: Reebok Skyscape

Sportif Annelere En Rahat ve Şık Seçenek: Reebok Skyscape

Reebok Skyscape modelleri farklı renk çeşitleriyle sportif anneler için en ideal hediye.

08.05.2014 15:28  Güncelleme: 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İç giyim sektöründe kullanılan materyal ve tekniklerle üretilen ve ayağı 360 derece saran yumuşak köpük yapısıyla üstün konfor sunan Reebok Skyscape modelleri farklı renk çeşitleriyle sportif anneler için en ideal hediye!

30 yılı aşkın süredir kadın ayakkabı kategorisinde birçok yeniliğe imza atan Reebok, bu kez de yeni Skyscape Koleksiyonu'nun lansmanını dünyaca ünlü model ve stil ikonu Miranda Kerr'in marka elçiliğindeki global kampanyayla gerçekleştiriyor. Eşsiz bir konfor hissi sunmak üzere en yeni teknoloji ve teknikler kullanılarak üretilen Skyscape modelleri o kadar rahat ki, ayağınızdan çıkartmayı unutacaksınız. Miranda Kerr'in de günlük yaşamında tercih ettiği Skyscapeler sportif anneler için ideal hediye seçenekleriyle karşınıza çıkıyor!

Farklı renk seçenekleriyle eğlenceli ve şık bir tarz yakalayan Skyscape, 360 derece yumuşak köpük teknolojisinin yarattığı rahatlıkla kot pantolondan eteğe birçok farklı kombine uygun günlük kullanımlar için oldukça ideal. Reebok, günlük koşuşturmalar esnasında sürekli ayakta olan, dolayısıyla stil ve rahatlığı bir arada arayan tüm kadınlar için geliştirdiği Skyscape modeli ile sadece tabanda değil ayağın her yanında konfor etkisi sağlıyor.

Ayakkabının geliştirilme sürecinde farklı endüstriyel alanlar Reebok adına esin kaynağı oluyor; Skyscape'in yastık görünümlü dış tabanı ev tekstilinden, dikkat çeken üst yüzeyi ise iç giyim alanından ve de özellikle sütyenlerde kullanılan kalıplanmış yumuşak süngerlerden esinlenilerek tasarlanıyor. Skyscape'in üst yüzeyinde kullanılan materyalin esneme ve gerilme hareketlerine karşı sahip olduğu doğal dayanıklılık gün boyu yıpranan ayağın konforu da düşünülerek optimize ediliyor.

Skyscape, dikişsiz, esnek ve nefes alan üst yüzeyi ile ayağın tamamını 360 derece konforla sararken, adımların doğal hareketine de uyum sağlıyor. Eşsiz taban teknolojisi ise gün boyu kullanımlarda ihtiyaç duyulan yastıklama, konfor ve esnekliği bir arada sunarken farklı renk seçeneklerine sahip bağcıklarla kendi kombinlerinizi yaratabilirsiniz!

"Tüm gün hareket halinde olduğum için ayakkabımın şık, rahat ve pratik olması oldukça önemli." diyen Miranda Kerr, Skyscape ile ilgili düşüncelerini şöyle özetliyor: "Skyscape benim ayrılmaz bir parçam gibi, nereye gitsem benimle. İnanılmaz hafif ve rahat olan bu ayakkabılar işte, sporda ve seyahatte giymek için mükemmel ve bir o kadar da pratik. Ayrıca, o kadar çok renk seçeneği var ki, her kıyafetinize uygun bir çift Skyscape bulabilirsiniz!"

Adımlarınıza 360 derece konfor getirecek Skyscape modelleri için en yakın Reebok satış noktasına uğramanız yeterli!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sportif Annelere En Rahat ve Şık Seçenek: Reebok Skyscape - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement