Star Wars 7'nin Fragmanı Aslında Yayınlanmayacaktı - Son Dakika
Teknoloji

Star Wars 7'nin Fragmanı Aslında Yayınlanmayacaktı

Star Wars 7\'nin Fragmanı Aslında Yayınlanmayacaktı

88 saniyelik ilk video, 100 milyondan fazla kez izlendi.

12.12.2014 11:39
Mahmut Saral - -

Disney önderliğinde hazırlanan ilk Star Wars filmi Star Wars: The Force Awakens için heyecanlı bekleyiş sürüyor. J.J. Abrams tarafından yönetilen film, 18 Aralık 2015 tarihinde vizyonda olacak.


Bildiğiniz gibi yeni macera için geçtiğimiz günlerde 88 saniye uzunluğunda bir teaser fragman yayınlanmıştı. Bunu beğenenler olduğu gibi eleştirenler, hatta ışın kılıcıyla alay edenler de olmuştu. Her neyse. Sonuç olarak bu videoya ilgi büyük oldu ve 2 haftadan az bir sürede toplam 100 milyon izlenme rakamını geride bıraktı.


Peki sizce bu görüntülerin yayınlanması için erken davranılmış olabilir mi?


Filmin yönetmeni J.J. Abrams, aslında yeni Star Wars için şu an hiçbir görüntü paylaşmak istememiş. Filmin gizemli kalmasını isteyen yönetmen, Disney'in CEO'su Bob Iger tarafından ikna edilmiş. Neden mi? Çünkü ortada milyar dolarlık bir film var ve bunun en iyi şekilde pazarlanması gerekiyor.


Disney CEO'su, yeni film için J.J. Abrams'a bunun 4 milyar dolarlık bir film, benzersiz bir mücevher olduğunu ve bu sebeple de çok titiz bir şekilde çalışarak, aynı zamanda da Lucas'ın 70'lerdeki Star Wars'una saygılı bir şekilde hazırlanması gerektiğini söylüyormuş. Filmde yalnızca dijital efektlerin kullanılmaması, bunların yanında fiziksel sahne dekorlarının fazlaca olmasının sebebi de buymuş.


- Eğer Hollywood'da yaşıyorsanız ve ara ara kahvaltı için dışarıya çıkıyorsanız, bir anda karşınızda Disney'in CEO'sunu görebilir ve yemek esnasında bu tip bilgiler öğrenebilirsiniz...


George Lucas, yeni Star Wars'un fragmanını izlememiş bile



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Star Wars 7'nin Fragmanı Aslında Yayınlanmayacaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement