Torino, Steven Nzonzi için devreye girdi - Son Dakika
Spor

Torino, Steven Nzonzi için devreye girdi

Son dakika haberine göre kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi için İtalya Ligi ekiplerinden Torino devreye girdi. 30 yaşındaki oyuncu, ligin ikinci yarısında büyük ihtimalle Torino forması giyecek.

13.12.2019 23:57  Güncelleme: 00:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan ve Fatih Terim tarafından gözden çıkarılan Steven Nzonzi, İtalya yolcusu. Fanatik'te yer alan habere göre bonservisi Roma'da bulunan 30 yaşındaki oyuncu için Serie A ekiplerinden Torino devreye girdi.

BU SEZON 15 MAÇA ÇIKTI

Ara transferde kontratının feshedileceği Nzonzi, büyük ihtimalle ligin ikinci yarısında Torino forması giyecek. İlk devrenin kalan haftalarında forma giymesi beklenmeyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Galatasaray formasıyla 10 Süper Lig, 5 Şampiyonlar Ligi maçına çıktı.

Torino, Steven Nzonzi için devreye girdi

Son Dakika Spor Torino, Steven Nzonzi için devreye girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Suat: yanlış yapılan transferlerin bedeli ağır olur. Nzonzi, serri, lemina, marcao, luyindama vs. oynamak için galatasaraya gelmediler. Ceplerini doldurmak için geldiler. şampiyonlar liginde boy göstermek için geldiler. takım avrupadan elenince de kalmalarına gerek kalmadı. devre arasında çok ayrılık olur. 108 0 Yanıtla
  • Cim Bom kendine gel: Çürük elmaların tümü gönderilsin 28 0 Yanıtla
  • Yerli Plaka: O kadar güzel yerli hevesli oyuncular varken görüşmemek üzere Nzonzi ve onun gibiler.. Gerekirse altyapıdan oyuncu alalım ligden alalım ama takım ruhu olan birini alalım niye herhangi bir Türk takımı Ajax Tottenham Leicester olmasın ki ?aynı şeyler Beşiktaş ve fener içinde geçerli) 17 0 Yanıtla
  • hakan: zarar etmeden verirlerse çok iyi olur. 16 0 Yanıtla
  • MADAMEL FALCAO: Sen derhal çekip gitmek, Terim çok kızmak 3 1 Yanıtla

Advertisement