Su içtiği için dövüldüğü ileri sürülen çocuğun hırsızlık yaptığı ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Su içtiği için dövüldüğü ileri sürülen çocuğun hırsızlık yaptığı ortaya çıktı

Su içtiği için dövüldüğü ileri sürülen çocuğun hırsızlık yaptığı ortaya çıktı Adana'da su içtiği için bir vatandaş tarafından dövüldüğü ileri sürülen çocuğun hırsızlık girişiminde bulunduğu için vatandaş tarafından darp edildiği ve hastaneden de kaçtığı öğrenildi Çocuğun hırsızlıktan 5 suç...

02.09.2020 13:06  Güncelleme: 19:36

Su içtiği için dövüldüğü ileri sürülen çocuğun hırsızlık yaptığı ortaya çıktı

Adana'da su içtiği için bir vatandaş tarafından dövüldüğü ileri sürülen çocuğun hırsızlık girişiminde bulunduğu için vatandaş tarafından darp edildiği ve hastaneden de kaçtığı öğrenildi

Çocuğun hırsızlıktan 5 suç kaydının bulunduğu tespit edildi

ADANA - Adana'da su içtiği için bir vatandaş tarafından dövüldüğü ileri sürülen çocuğun hırsızlık girişiminde bulunduğu için vatandaş tarafından darp edildiği ve hastaneden de kaçtığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, olay dün Seyhan ilçesine bağlı Mustafa Kemalpaşa Bulvarında meydana geldi. İddiaya göre, T.Y. isimli bir vatandaş 10 yaşındaki Muhammet Elbuni'yi darp etti. Olay yerine gelen ambulansla çocuk Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Çocuk kendisinin su içmek istediğini bu nedenle darp edildiğini ileri sürerken gözaltına alınan T.Y., "Çocuk hırsızlık yapıyordu uyardım beni dinlemeyip küfür etti sonrada kaçtı. Ben de hem küfür ettiği hem de hırsızlık yaptığı için vurdum" dediği öne sürüldü.

Bu arada, 10 yaşında olduğu öğrenilen çocuğun hastaneden kaçtığı da tespit edildi. Mahalle muhtarı Necati Kipçak ise çocuğun su içmediğini hırsızlık yaptığını öne sürerek, "Saat 19.00 sıralarında 10 ve 14 yaşlarında çocuklar gelip mahallede geziyorlar. Ayrıca yolda bekleyen araçların camlarını temizleyip para almaya çalışıyorlar. Buralarda gezip mahallede nerede boş ev var hemen oraya hırsızlık yapmaya giriyorlar. Bunlarda her yol var dün götürüldüğü hastaneden kaçmış. Su içme olayı falan yok yani. Sabah çeşmenin yanında ateş yakmaya çalıştılar ben müdahale edip kovdum. Akşamına da zaten bu olay oldu "

Çocuğun hırsızlıktan 5 suç kaydının da olduğu öğrenildi.

Su içtiği için dövüldüğü ileri sürülen çocuğun hırsızlık yaptığı ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Su içtiği için dövüldüğü ileri sürülen çocuğun hırsızlık yaptığı ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement