Sü Turizm Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Sü Turizm Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

Sü Turizm Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Turizm Fakültesi ilk mezunlarını verdi.

13.05.2014 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Turizm Fakültesi ilk mezunlarını verdi.

Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencilerinin diploma aldığı mezuniyet törenine Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Çukurçayır, dekanlar, meslek yükseokulları ve yüksekokulların müdürleri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan, "Bu yıl Turizm Fakültemizin ilk mezuniyet törenini gerçekleştiriyoruz. Bu bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı. Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve meslek hayatlarında üstün başarılar diliyorum "dedi.

Dekan Prof. Dr. Mehmet Akif Çukurçayır ise, ilk mezunlarını vermenin gururunu yaşadıklarını belirterek, bugün itibariyle sektöre 97 nitelikli insan gücü katıldığını ifade etti.

97 öğrencinin diploma aldığı mezuniyet töreninde açılış konuşmalarının ardından müzik dinletisine yer verildi. Ardından da öğrenciler sırasıyla öğretim üyelerinin elinden diplomalarını almanın sevincini yaşadı. Mezun olmanın sevincinin yanı sıra okullarından ve arkadaşlarından ayrılmanın hüznünü de yaşayan öğrenciler, diplomalarını aldıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Öğrenciler mezun olmanın coşkusuyla eğlenceli dakikalar geçirirken bu mutluluklarına aileleri de ortak oldu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sü Turizm Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement