Sulakyurt AK Parti İlçe Başkanı Kalay: "İlçenin Sorunlarını Çözmek İçin Tüm İmkanları Kullanacağız" - Son Dakika
Yerel

Sulakyurt AK Parti İlçe Başkanı Kalay: "İlçenin Sorunlarını Çözmek İçin Tüm İmkanları Kullanacağız"

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesi AK Parti İlçe Başkanı Güner Kalay, "İlçenin sorunlarını çözmek için tüm imkanları kullanacağız" dedi.

09.01.2012 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesi AK Parti İlçe Başkanı Güner Kalay, "İlçenin sorunlarını çözmek için tüm imkanları kullanacağız" dedi.

AK Parti İlçe Başkanlığı'na 18 Aralık'ta düzenlenen kongrede seçilen Kalay, Sulakyurt için yapılabilecekleri masaya yatırarak, ilçenin sorunlarını çözmek için tüm imkanları kullanacaklarını söyledi.

Kalay, yapılan toplantıya geniş katılım olması nedeniyle memnuniyetini dile getirerek, el birliği ile sorunların daha kolay çözülebileceğini söyledi.

Sulakyurt'a hizmet etmek için çalmadık kapı bırakmayacaklarını ifade ederek,

"Hizmetlerimizi yaparken sizlerle birlikte yola düşeceğiz. Gerek Belediye Başkanımızın, İl Genel Meclisi Üyelerimizin ve Milletvekillerimizin kapısını çalacağız. Bundan sonraki toplantılarımızı Belediye Meclis Üyeleriyle, ilçemiz köy ve mahalle muhtarlarıyla, esnaflarımızla, bürokratlarımızla ve halkımıza yönelik olarak da devam ettirip, sıkıntılarımıza çare bulacağız" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ali Şahin de burada yaptığı konuşmada, ilçede hayırlı adımların atılmasını temenni ettiklerini söyleyerek, "Toplantımız İnşallah Sulakyurt'umuz için hayırlara vesile olur. Kolları sıvayarak ileriye yönelik olarak çalışma yapmamız gerekir. Belediye olarak ilçemize güzel hizmetler veriyoruz. Burada alacağımız kararları ve yapılması uygun gördüğünüz projeleri de Belediye Başkanı olarak imkanlarımızı kullanarak yerine getireceğiz. Yapacaklarımızı ilgili makamlara iletmek ve yapılması gerekenleri elimizden geldiği kadar çaba göstererek ilçe başkanımıza her zaman destek olacağız" dedi.

İl Genel Meclis Üyesi Kadir Çakıoğlu da yaptığı konuşmada, "Bizler de köylerimizle birlikte ilçemize yapılacak her türlü projelerde destek olacağız. Köylerimizde halen yapılan çalışmalarımız devam etmektedir. Biten çalışmalar sonunda köylerde su sorunu kalmamıştır, yolları yapılmıştır. Köy muhtarlarının en ufak sorununda ilgili yerlerle görüşülerek sıkıntıları giderilmiştir. Bu toplantımız çok güzel çalışmalara imza atacağımız bir toplantı olacak ve bundan sonraki toplantıları da takip ederek katılacağız" şeklinde konuştu.

Toplantıya Kalay, Şahin ve İl Genel Meclis Üyeleri Habib Altıntop ve Kadir Çakıroğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emrah Güz ile partinin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

- KIRIKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sulakyurt AK Parti İlçe Başkanı Kalay: 'İlçenin Sorunlarını Çözmek İçin Tüm İmkanları Kullanacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement