SULTANGAZİ'DE ÇOCUĞUN TELEFONUNU ÇALAN ŞÜPHELİ BÖYLE YAKALANDI - Son Dakika
Güncel

SULTANGAZİ'DE ÇOCUĞUN TELEFONUNU ÇALAN ŞÜPHELİ BÖYLE YAKALANDI

Sultangazi'de 11 yaşında olduğu öğrenilen bir çocuğun cep telefonunu çalarak kaçan şüpheli ile onu fark eden vatandaşlar arasında kovalamaca yaşandı.

23.07.2020 09:37  Güncelleme: 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi'de 11 yaşında olduğu öğrenilen bir çocuğun cep telefonunu çalarak kaçan şüpheli ile onu fark eden vatandaşlar arasında kovalamaca yaşandı. Şüpheli, polisin de dahil olduğu kovalamaca sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.

Olay dün saat 18.00 sıralarında Cebeci Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen bir kişi, 11 yaşındaki kız çocuğunun elindeki cep telefonunu zorla alıp kaçtı. Çevredekiler bir yandan durumu polise haber verirken bir yandan da şüpheliyi kovalamaya başladı. Şüphelinin, vatandaşlarla ve polisle arasında nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Uzun bir kovalamacanın ardından şüpheli Sultangazi Belediyesi önünde yakalandı. Olay yerine getirilen çocuk, şüpheliyi teşhis etti. Şüpheli, gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

"POLİSLERLE BERABER ZANLIYI KOVALAMAYA DEVAM ETTİK"

Yaşananları anlatan Mücahit Arslan isimli vatandaş, "1. Cebeci Caddesi'nde beyaz bir araç bu şahsı kovaladı. Ben de kendisine 'neden kovaladığını?' sordum. Ufak bir kızı, sıkıştırıp telefonunu çaldığını söyleyince ben de peşinden koştum. Cebeci otobüs durağına doğru kaçtı. Daha sonra Sultangazi Belediyesi binasına doğru kaçınca, polisleri gördük. Polislere de durumu anlattık. Zanlıyı kovalamaya devam ettik. Belediye binası önünde yakaladık, polise verdik. Çaldığı telefon cebindeydi. Telefonu aldık, polise verdik. Poliste çocuğun ailesine ulaştı" dedi.

SULTANGAZİ\'DE ÇOCUĞUN TELEFONUNU ÇALAN ŞÜPHELİ BÖYLE YAKALANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SULTANGAZİ'DE ÇOCUĞUN TELEFONUNU ÇALAN ŞÜPHELİ BÖYLE YAKALANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • : Herkez için teşekürler mücahit arslan 0 0 Yanıtla

Advertisement