Süper Dörtlüden Muhteşem Konser - Son Dakika
Magazin

Süper Dörtlüden Muhteşem Konser

Süper Dörtlüden Muhteşem Konser

Ayşegül Aldinç, İlhan Şeşen, Neco ve Zuhal Olcay,verdikleri konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

27.06.2011 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk müziğine uzun yıllardır emek veren sanatçılar Ayşegül Aldinç, İlhan Şeşen, Neco ve Zuhal Olcay, '50'nci Uluslararası Bursa Festivali'nde verdikleri konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali'nde dün gece aynı sahneyi paylaşan Ayşegül Aldinç, İlhan Şeşen, Neco ve Zuhal Olcay, Bursalıları tadına doyulmaz bir müzik yolculuğuna çıkardı. Gecede ilk olarak, 'O kız' şarkısıyla sahneye çıkan Ayşegül Aldinç, anne tarafının Bursalı olduğunu belirterek, "Sizleri hemşehriniz olarak selamlıyorum. Baba tarafım Boşnak, anne tarafım Bursalı. Bursa'yı çok severim. Ancak ilk kez burada sahneye çıkıyorum. Bugün başlayan dostluğumuz bundan sonra da devam etsin" dedi.

Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduran izleyiciler arasında dolaşan Aldinç, 'Rüzgar' şarkısında da İlhan Şeşen ile düet yaptı. Şeşen, daha sonra 'Aşk Layık Olanda Kalmalı', 'Neler Oluyor Bize' ve 'Sarılınca Sana' ve 'Ellerimde Çiçekler' gibi en sevilen şarkılarını seslendirdi.

BİRLİKTE 'ARKADAŞ' DEDİLER

Programında Türkçe ve İngilizce şarkılardan oluşan bir repertuara yer veren Neco ise, Zeki Müren'in 'Ağlama Değmez Hayat' şarkısını da Bursalı sevenleriyle birlikte seslendirdi. Neco'dan sonra sahneye Zuhal Olcay çıktı. Olcay, programına 'Yine Aşk Var' şarkısıyla başladı. Olcay, 'Sen Bana Fazla İyisin', 'Güller ve Dudaklar', 'Halka Açık' ve 'Pervane' gibi şarkılarını keyifle söyledi. Konserin sonunda hep birlikte sahneye çıkan sanatçılar, 'Vakit yok gemi kalkıyor artık' şarkısını söyleyerek eğlenceli anlara imza attılar. Sanatseverlerin yoğun ilgisi üzerine sanatçılar bis yaparak 'Arkadaş' şarkısıyla geceyi noktaladılar. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Süper Dörtlüden Muhteşem Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement