Kızı, Patronu Tarafından Tacize Uğrayan Anne Sinir Krizi Geçirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Kızı, Patronu Tarafından Tacize Uğrayan Anne Sinir Krizi Geçirdi

Sivas'ta ilk iş gününde kızının patronu tarafından tacize uğradığını söyleyen anne sinir krizi geçirerek hastanelik oldu.

18.10.2018 14:48  Güncelleme: 10:05

Sivas'ta ilk iş gününde kızının patronu tarafından tacize uğradığını iddia eden anne sinir krizi geçirerek hastanelik oldu. Genç kızı ilk iş gününde taciz ettiği iddia edilen patron D.A. da polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

GENÇ KIZ, KAHVE YAPTIĞI SIRADA PATRONUNUN TACİZİNE UĞRADI

Olay saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir firmada bugün işe başlayan genç kız iddiaya göre iş yerinde kahve yaptığı sırada patronu D.A.'nın tacizine uğradı.

İŞ YERİNE GELEN ANNE, KIZININ PATRONU İLE TARTIŞTI

Genç kız durumu telefonla annesi M.K.'ya haber verdi. Kızının çalıştığı firmaya gelen anne kızını taciz ettiğini öne sürdüğü patronu ile tartışmaya başladı.

Kızı, Patronu Tarafından Tacize Uğrayan Anne Sinir Krizi Geçirdi

TALİHSİZ ANNE SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Tartışmanın büyümesi ile anne sinir krizi geçirerek bayıldı. Annenin durumunu görenler 112 sağlık ekiplerine haber verdi.

POLİS, PATRONUN İFADESİNİ ALACAK

Olay yerine gelen sağlık ekipleri anneyi hastaneye kaldırdı. Genç kızı ilk iş gününde taciz ettiği iddia edilen patron D.A. da polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Kızı, Patronu Tarafından Tacize Uğrayan Anne Sinir Krizi Geçirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kızı, Patronu Tarafından Tacize Uğrayan Anne Sinir Krizi Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • Genseriko : Kız patrona kırıtmıştır. Yüz bulamayınca iftira atmış namuslu adamcağıza 10 43 Yanıtla
  • ANDSMERO: para varsa serbest sıkıntı yok kaldıgı yerden devam hayat 27 3 Yanıtla
  • Yeter: Pek inandırıcı gelmedi 11 17 Yanıtla
  • AAAAAAAAAAAA: KIZLARI HALDUR HULDUR İŞE SOKMIYACAKSINIZ ABİ İŞMİ BULDU ÖNCE ANNE BABA GİDİN BAKIN NE İŞ YAPACAK KIZINIZ KİMİN YANIN DA ÇALIŞIYOR BEN İŞ VEREN OLARAK İŞ BAŞVURUSU YAPAN KİŞİNİN AİLESİNİ TANIMAK İSTERİM VE HEP ÖYLE YAPMIŞIMDIR BEN GÜVEN VERİRİM KARŞILIKLI SEN GİT PARA GETİR ÇELIŞŞŞ EEE SONUÇ BU 20 8 Yanıtla
  • ++++++: firmanın ismini verin 3 günde batar kimsede cesaret edemez bir daha 21 3 Yanıtla
  • ali: erkekler olarak büyük bi tehlike hepimiz için valla allah böyle karıların şerrinden korusun bu kadar olmaz ya 4 20 Yanıtla
  • yazık çok yazık: ekmek parası için yanında çalışan el kızlarının namusuna göz dikilirmi a şerefsiz bu memlekette insan namusuyla para kazanamıyacakmı 17 1 Yanıtla
  • Ken: Şeriat şart 13 5 Yanıtla
  • Dopdoğru: ms: Yorum atan arkadaşın biri,iş yerinde çekememezlik çok olur demiş,daha ilk gün tacize uğramış,neyin çekememezliği... 17 1 Yanıtla
    gerçekler: fazla takma bu ülkede siyaha beyaz diyen çok insan var 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement