Taklit Etmeye Doymadılar - Son Dakika
Magazin

Taklit Etmeye Doymadılar

Son dönemde gençlerin en çok sevdiği gruplardan biri olan One Direction üyeleri, giyim konusunda 1983 yılının kült filmi 'Sokaktakiler'in kostümlerini....

22.01.2014 20:03

Son dönemde müzik dünyasının en başarılı gruplarından biri hiç kuşkusuz One Direction... Birbirinden yakışıklı beş gençten oluşan grup, yaptıkları müzikle olduğu kadar giyim tarzları ve asi havalarıyla da çok konuşuluyor. Grubun en çok dikkat çeken isimleri; Harry Styles, Niall Horan ve Louis Tomlinson... Genç kızların peşinden koştuğu bu üç genç şarkıcının giyim tarzlarını mercek altına alan In Touch dergisi, bu üçlünün 1983 yılının kült filmi 'The Outsiders- Sokaktakiler'in oyuncuları gibi giyindiğini yazdı.

STİLİSTLERİ ETKİLENMİŞ!

Frances Ford Coppola'nın yönettiği ve başrolünü Patrick Swayze, Thomas Howell ve Rob Lowe'un paylaştığı film, iki rakip çetenin üyeleri arasındaki çatışmaları anlatıyor. Dergi, vizyona girdiğinde büyük beğeni toplayan filmin, One Direction grubunun stilistlerinin de dikkatini çektiği yorumunda bulundu: "One Direction, sık sık belli dönemlerdeki filmlerde kullanılan kostümlerden etkileniyor. Genç şarkıcılar; asi ve çapkın görünmek ve hayranlarının daha çok ilgisini çekmek için bu yöntemi kullanıyor." Dergi, genç oyuncuların kendi özgün tarzlarını oluşturmalarına daha çok zaman olduğunu söylüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Taklit Etmeye Doymadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement