Taner Ölmez yalanladı, Ece Çeşmioğlu doğruladı! Ünlü çift evleniyor - Son Dakika
Magazin

Taner Ölmez yalanladı, Ece Çeşmioğlu doğruladı! Ünlü çift evleniyor

Mucize Doktor'un 'Ali Vefa'sı Taner Ölmez, bir süredir birlikte olduğu Ece Çeşmioğlu'na evlilik teklifinde bulunduğu iddiasını yalanlamıştı. Konuk olarak katıldığı bir programda evlilik teklifi iddiaları hakkında konuşan Çeşmioğlu, "İlk defa burada söylüyorum" diyerek, teklife 'evet' dediğini söyledi.

24.01.2020 19:49  Güncelleme: 19:59

FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor'da 'Ali Vefa' karakterine hayat veren Taner Ölmez'in, meslektaş sevgilisi Ece Çeşmioğlu'na evlilik teklifinde bulunduğu iddia edilmişti. Eser Yenenler Show'a konuk olan Çeşmioğlu, söz konusu iddialar hakkında ilk kez konuştu.

"YES DİYE ÇIĞLIK ATTIM!"

"İlk defa burada söylüyorum" diyen ve yaşadığı sevinci paylaşan Ece Çeşmioğlu, 'Yes' diye çığlık attığını, çok da detaya girmek istemediğini ifade ederek iddiaları doğruladı. Teklifi yurtdışında aldığını söyleyen Çeşmioğlu, bir kez daha Brugge'e gitmek istediğini söyledi.

Taner Ölmez yalanladı, Ece Çeşmioğlu doğruladı! Ünlü çift evleniyor

İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Öte yandan Ece Çeşmioğlu'yla ilişki yaşayan Taner Ölmez geçtiğimiz günlerde Belçika'nın tarihi şehri Brugge'da bir köprünün üzerinde yürürken sevgilisi Ece Çeşmioğlu'na evlilik teklifinde bulunduğu iddiasına "Ben de gazetelerden okuyorum" yanıtını vermişti.

Taner Ölmez yalanladı, Ece Çeşmioğlu doğruladı! Ünlü çift evleniyor

Son Dakika Magazin Taner Ölmez yalanladı, Ece Çeşmioğlu doğruladı! Ünlü çift evleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • At hirsizi ile bal kiz: Vayy be hep boyle oluyor nerde at hirsizi suratli varsa guzel kizlarla evleniyor büyümü yapiolar napiolar 5 40 Yanıtla
    Sarı Fuat: Paranın ve ünlü olmanın gücü.Normal şartlarda yanyana gelemezler 2 0 Zihniyet Meselesi: Senin gibi zihniyetlere yol yakınken doğru yola yönelmeyi aynaya bakmayı ve iyi düşünmeyi öneriyorum arkadaş... Belki senin sorunun budur ? !!! 0 1
  • Abuzer kömürcü: Eda yol yakınken ayrıl şu tipsiz oğlandan. 2 1 Yanıtla
    altuğ: demekki aklın başka yerde evlat 0 0

Advertisement