Taraftar, Florya'da Igor Tudor'u "İstifa" Sloganlarıyla Karşıladı - Son Dakika
Spor

Taraftar, Florya'da Igor Tudor'u "İstifa" Sloganlarıyla Karşıladı

Evkur Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası taraftarlar, Galatasaray kafilesini Florya Metin Oktay Tesislerinde "Igor Tudor istifa" sloganlarıyla karşıladı.

18.12.2017 00:24  Güncelleme: 00:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray kafilesi, Evkur Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası saat 23.00 sıralarında İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

Galatasaray kafilesi havalimanından Florya Metin Oktay Tesisleri'ne ulaştığı sırada taraftarlar "Igor Tudor" istifa tezahüratlarıyla otobüsü karşıladı. Takım otobüsü bu tezahüratlar eşliğinde tesise giriş yaptı.

CENK ERGÜN İLE ÖZEL GÖRÜŞME YAPTI

Öte yandan Galatasaray'da Evkur Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası havalimanında zirve vardı. Başkan Dursun Özbek, Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün ile özel bir görüşme yaptı.

TAKIMIN SON DURUMUNU DEĞERLENDİRDİ

NTV Spor'un haberine göre; Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Evkur Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrası Malatya Havalimanı'nda sportif direktör Cenk Ergün ile özel olarak görüştü.

Başkan Özbek'in mağlubiyetten dolayı üzgün olduğu gözlenirken, Özbek ve Ergün uzun süre karşılaşmayı ve takımın son durumunu değerlendirdi.

TAKIMIN TOPLANMASI İÇİN TALİMAT VERDİ

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün karşılaşmayla ilgili düşüncelerini aktardı. Başkan Özbek ise takımın bir an önce toparlanması için talimatlar verdi.

Taraftar, Florya\'da Igor Tudor\'u "İstifa" Sloganlarıyla Karşıladı

Son Dakika Spor Taraftar, Florya'da Igor Tudor'u 'İstifa' Sloganlarıyla Karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • 6saray: Hahaa imPARAtor gelsin :D))) 4 2 Yanıtla
  • Şakir Yılmaz : Her sene aynı terane ,kaderiniz bu sizin ve daha iyi günleriniz ultrakediler..:) 3 1 Yanıtla
  • AXES : Vahhh gariplerrr....kış kıyamette şu rezalete bak..:) 3 1 Yanıtla
  • Şehmus: Bu adamla bu iş yürümez herkes görüyor dursun Özbek görmüyor bu tudorla Galatasaray beşinci olur iddia ediyorum tam bir fiyasko böyle giderse tudorla Özbek beraber gider 0 3 Yanıtla
  • Aliço: Tudor bu takımda tutmaya devam edenler bilmiyorki sonları olacak.futbol bilgisi Gs yi kaldıracak zeka ya sahip değil, ancak rakipleri sevindiriyor,bas bas bağırıyoruz kimsenin oyuncağı değil bu takım, akıllı olun 0 2 Yanıtla
  • ALBOTROS: Herkes Birşeylerden Şüphelenirse Mutlaka Başkanı Hemen İstifaya Davet Eder Ben Ve Benim Gibi Bu Halkta Muhalefetimiz Kılıçtaroglunun İstifaya Ve Tamamen Siyaseti Bırakması İçin Davet Ve Arzuluyoruz Artık Doğru Dürüst Ne Muhaliflik Nede Partiyi Yönetebiliyor 0 2 Yanıtla

Advertisement