Tarsus Belediye Başkanı Kocamaz'ın Şiir Merakı - Son Dakika
Yerel

Tarsus Belediye Başkanı Kocamaz'ın Şiir Merakı

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın kaleme aldığı şiirlerde duygularının notalarla buluştuğu "Gönül İklimi" adlı şiir albümünün tanıtım galası yapıldı.75.Yıl Kültür Merkezi'nde gerçekleşen galaya Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, Garnizon...

03.07.2012 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın kaleme aldığı şiirlerde duygularının notalarla buluştuğu "Gönül İklimi" adlı şiir albümünün tanıtım galası yapıldı.

75. Yıl Kültür Merkezi'nde gerçekleşen galaya Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, Garnizon Komutanı Yarbay Abdulkadir Yavuz, Gülek Belediye Başkanı Tekin Çelik, Müftü Abdulkerim Akbaba, Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Mustafa Kemal Külekçi, Emniyet Müdür Vekili İbrahim Işıklı, Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ile davetliler katıldı.

Kocamaz, yaptığı konuşmada, albümün nasıl hayata geçirildiğini anlattı. Şiire olan ilgisinin çok eskiye dayandığını dile getiren Kocamaz, şunları kaydetti:

"Benim için gerçekten çok mutlu birgün. Bundan yaklaşık bir yıl önce Erdal Altıntaş internette dolaşırken, şiirlerimi bulmuş. Bu şiirlerden faydalanmak istediğini söyledi. Yaklaşık 6 ay süren geceli gündüzlü bir yoğun temponun ardından 'Kocamaz'ın Gönül İklimi' albümü ortaya çıktı. Emeği geçenlere sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Bu galada bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah güzel bir eser ortaya çıkmıştır. İnşallah bu eserler Tarsusluların dillerinden düşmeyecek ve belki de televizyonlarda, radyolarda sık sık duyacağımız eserler olacaktır."

Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi ise, çok güzel bir çalışmanın ortaya çıktığını söyledi, emeği geçenlere teşekkür ederek başarılar diledi.

30 eserin yer aldığı albümün tanıtım galasında 13 eseri Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan ve Erdal Altıntaş seslendirdi.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Kerem Kocalar

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tarsus Belediye Başkanı Kocamaz'ın Şiir Merakı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement