Tartıştığı Karısını Öldürüp, İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Tartıştığı Karısını Öldürüp, İntihar Etti

Tartıştığı Karısını Öldürüp, İntihar Etti

Bursa'da tartıştığı karısını av tüfeğiyle vurarak ölümüne neden olan bir kişi, aynı tüfeği çenesine dayayarak intihar etti.

21.04.2012 09:25  Güncelleme: 10:13

Olay, Bursa'nın Merkez Nilüfer ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi'nde saat 02:00 sıralarında meydana geldi.

İddialara göre; Özel bir sondaj şirketinde çalışan İhsan Özcan (46) gece eve geldikten sonra karısı Nurcan Özcan ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Yatak odasında bulunan av tüfeğini alan İhsan Özcan, karısını göğsünden vurduktan sonra, aynı tüfeği çenesine dayayarak intihar etti. Silah seslerini duyan komşuları polisi aradı.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı çilingir yardımıyla açarken Özcan çiftini kanlar içinde buldu. Polis ekiplerinin olay yerine çağırdığı 112 Sağlık ekipleri Özcan çiftinin öldüğünü belirledi.

Özcan çiftinin son bir aydır aralarında şiddetli tartışmalar yaşadığını komşuları polis ekiplerine bildirirken çiftin askerde bir çocukları olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen Bursa Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tartıştığı Karısını Öldürüp, İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement