Tazeoğlu'ndan Okuyucularına Müjde - Son Dakika
Kültür Sanat

Tazeoğlu'ndan Okuyucularına Müjde

Tazeoğlu'ndan okuyucularına müjde Yazar Kahraman Tazeoğlu: "Yeni kitabım 8-9 ay sonra okuyucuyla buluşacak"BATMAN - Son kitabı "İki Söz"ü yaklaşık bir ay önce yayımlayan Yazar Kahraman Tazeoğlu, yeni romanıyla ilgili çalışmalara başladığını ve 8-9 ay içerisinde okuyucuyla buluşturacağını belirtti.

25.10.2017 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tazeoğlu'ndan okuyucularına müjde

Yazar Kahraman Tazeoğlu:

"Yeni kitabım 8-9 ay sonra okuyucuyla buluşacak"

BATMAN - Son kitabı "İki Söz"ü yaklaşık bir ay önce yayımlayan Yazar Kahraman Tazeoğlu, yeni romanıyla ilgili çalışmalara başladığını ve 8-9 ay içerisinde okuyucuyla buluşturacağını belirtti.

Yazar Kahraman Tazeoğlu, Batman'da düzenlenen 1. Kitap Fuarı'nda okuyucularıyla buluştu. Kitapseverler tarafından yoğun ilgi gören Tazeoğlu, Batman Üniversitesinde okurlarıyla söyleşide bir araya geldikten sonra, kitaplarını imzaladı. Burada İhlas Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Tazeoğlu, "Son kitabımız 'İki Söz' için imza turuna başladık. Daha önce birçok yerde imza günü yaptık. Şimdiki durağımız Batman. Batman'a periyodik zamanlarda geliyoruz. Batman halkı bizi çok güzel karşılıyor. Çünkü okura ve yazara çok değer veriyor. Biz yazarlar olarak okuyucularımıza çok değer veriyoruz. Karşılıklı bu alışveriş bu şekilde devam edecek. Onlar sevdikleri yazarı şehirlerinde görmekten ve ağırlamaktan çok mutlular. Bizler de onlarla olmaktan çok mutluyuz" dedi.

Okuyucularına yeni roman müjdesi de veren Tazeoğlu, "Son kitabım 'İki Söz" çıkalı bir ay oldu. Ancak çıkacak olan romanımı da yazmaya başladım. 8-9 ay sonra o romanla okuyucum buluşacak" diye konuştu.

Tazeoğlu\'ndan Okuyucularına Müjde
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Tazeoğlu'ndan Okuyucularına Müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement