TBMM Başkanı Kahraman ve Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Toplu Bayramlaşma Törenine Katıldı - Son Dakika
Politika

TBMM Başkanı Kahraman ve Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Toplu Bayramlaşma Törenine Katıldı

TBMM Başkanı Kahraman ve Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, toplu bayramlaşma törenine katıldıRİZE - TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Gençlik,Spor Bakanı, Osman Aşkın Bak Rize Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

02.09.2017 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanı Kahraman ve Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, toplu bayramlaşma törenine katıldı

RİZE - TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Gençlik,Spor Bakanı, Osman Aşkın Bak Rize Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Bayramlaşma programına Kahraman ve Bakan Bakın yanı sıra Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, daire amirleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninin ardından Rize Belediyesi Tarafından Hazırlanan kavurma ikramına geçildi.TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Gençlik, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kendi elleriyle Hemşerilerine kavurma ikramında bulundular.ardından ÇAY İşletmeleri Genel Müdürlüğünün gezici çay ikram aracında vatandaşlarında katılımıyla çay içildi.

TBMM Başkanı Kahraman ve Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Toplu Bayramlaşma Törenine Katıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika TBMM Başkanı Kahraman ve Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Toplu Bayramlaşma Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement