Tekirdağ'a Fuar ve Kongre Merkezi - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'a Fuar ve Kongre Merkezi

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) aylık olağan genel kurul toplantısında, Tekirdağ'da Fuar ve Kongre Merkezi kurulması konusunda çalışmalara başlanması kararı alındı.

02.01.2017 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) aylık olağan genel kurul toplantısında, Tekirdağ'da Fuar ve Kongre Merkezi kurulması konusunda çalışmalara başlanması kararı alındı.

TRAKYAKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne'de bir restoranda düzenlenen toplantı, TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin'in gündemi sunmasıyla başladı.

Bir önceki toplantıda alınan kararların değerlendirildiği toplantıda, 2016 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği programı kapsamında başarılı bulunan projeler yönetim kurulu onayına sunuldu.

Tekirdağ Fuar ve Kongre Merkezi Güdümlü Projesi için Ajans bütçesinden 4 milyon 750 bin lira kaynak ayrılması ve çalışmalara başlanması hususu görüşüldükten sonra gündemdeki diğer konuların karara bağlanmasıyla yönetim kurulu toplantısı sona erdi.

Toplantıya Edirne Valisi Günay Özdemir, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Edirne İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'a Fuar ve Kongre Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement