Tekirdağ Yüksek Gerilim Akımına Kapılan Elektrikçi Öldü - Son Dakika
3. Sayfa

Tekirdağ Yüksek Gerilim Akımına Kapılan Elektrikçi Öldü

Tekirdağ Yüksek gerilim akımına kapılan elektrikçi öldüYüksek gerilim akımına kapılan elektrikçi öldüTEKİRDAĞ'ın Ergene ilçesinde çalıştığı fabrikanın güvenlik kameralarının kablosunu çekmek isterken yüksek gerilim hattına temas eden Cengiz Fedakar(38), yaşamını yitirdi.

15.09.2018 15:39

Tekirdağ Yüksek gerilim akımına kapılan elektrikçi öldüYüksek gerilim akımına kapılan elektrikçi öldü

TEKİRDAĞ'ın Ergene ilçesinde çalıştığı fabrikanın güvenlik kameralarının kablosunu çekmek isterken yüksek gerilim hattına temas eden Cengiz Fedakar(38), yaşamını yitirdi.

Ergene'nin Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında elektrikçi olarak çalışan Cengiz Fedakar, fabrikanın arka kısmındaki güvenlik kameralarının kopan kablosunu tamir etmek için çatıya çıktı. Fedakar, iddiaya göre, kamera kablosunu yüksek gerilim kablosunun üzerinden atmak istediği sırada elektrik akımına kapıldı. Büyük bir patlama sesi üzerine olayı gören fabrika güvenlik görevlisi 112 acil servis ve diğer ilgililere haber verdi. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından ağır yaralı olarak çatıdan indirilen Fedakar, kaldırıldığı Çorlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili olarak Cumhuriyet savcısı ve jandarma ekiplerinin başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Tekirdağ Yüksek Gerilim Akımına Kapılan Elektrikçi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement