TEM Otoyolu Kurtköy Mevkiinde Kaza! Yol Trafiğe Kapatıldı - Son Dakika
3.Sayfa

TEM Otoyolu Kurtköy Mevkiinde Kaza! Yol Trafiğe Kapatıldı

TEM Otoyolu Kurtköy mevkiinde bir TIR ile minibüs çarpıştı. Kazada 5 kişinin yaralandığı belirtilirken yol trafiğe kapandı.

11.10.2018 17:19  Güncelleme: 21:11

TEM Otoyolu Pendik Kurtköy mevkiinde TIR ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle TIR'ın yan dönmesiyle TEM otoyolu İstanbul istikametinde trafik tamamen durdu.

TEM Otoyolu Kurtköy Mevkiinde Kaza! Yol Trafiğe Kapatıldı

KAZA SONRASI YAN DÖNEN TIR, YOLUN TRAFİĞE KAPANMASINA NEDEN OLDU

Kaza, saat 17.00 sıralarında TEM otoyolu Pendik Kurtköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, TEM otoyolu İstanbul istikametine doğru seyir halinde olan TIR ile yolcu otobüsü sürücülerin kontrolünden çıkarak çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle sürücünün kontrolünden çıkan TIR yan dönerek yolun tamamen trafiğe kapanmasına neden oldu. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yolcu otobüsündeki yaralılar yapılan ilk müdahale sonrası en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada hafif yaralananlara ise olay yerinde müdahale edildi.

TRAFİK AKIŞI YAN YOLDAN SAĞLANDI

Öte yandan kaza mahalline gelen polis ekipleri yaptıkları çalışmaların ardından dubalarla yolu trafiğe kapatarak yan yoldan trafik akışını sağladı. Ekiplerin kaza yapan araçları kaldırma çalışmaları sürüyor.

TEM Otoyolu Kurtköy Mevkiinde Kaza! Yol Trafiğe Kapatıldı
TEM Otoyolu Kurtköy Mevkiinde Kaza! Yol Trafiğe Kapatıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa TEM Otoyolu Kurtköy Mevkiinde Kaza! Yol Trafiğe Kapatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • tayfun: istasyondan veya limandan varış yerine nasıl götürmemizi önerirsiniz? 0 0 Yanıtla

Advertisement