TFF, soyunma odasında oyuncuları tokatlayan antrenöre soruşturma açtı! - Son Dakika
Spor

TFF, soyunma odasında oyuncuları tokatlayan antrenöre soruşturma açtı!

Türkiye Futbol Federasyonu, soyunma odasında oyunculara şiddet uygulayan antrenör Halil Kurt hakkında soruşturma başlattı.

25.10.2019 17:38  Güncelleme: 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri 1. Amatör Küme ekiplerinden Kayseri Meysuspor antrenörü Halit Kurt'un, soyunma odasında oyunculara şiddet uyguladığı video sosyal medyada gündem olmuştu. TFF, Kurt hakkında soruşturma başlattı. TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

TFF, soyunma odasında oyuncuları tokatlayan antrenöre soruşturma açtı!

"HALİL KURT İSİMLİ ŞAHIS HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILMIŞTIR"

Kayseri Meysu Spor amatör futbol takımı oyuncularına şiddet uygulandığına dair kamuoyuna yansıyan görüntüler üzerine, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından soruşturma açılmıştır. Daha önce yaşanan olayla ilgili, asla tasvip edilmeyecek görüntüler doğrultusunda olay tarihinde Kayseri Meysu Spor teknik sorumlusu olan Halit Kurt isimli şahıs hakkında gerekli disiplin ve yasal işlemler başlatılmıştır. Bu vesileyle her türlü şiddeti esefle kınadığımızı belirtir, kamuoyunun bilgilerine sunarız.

TFF, soyunma odasında oyuncuları tokatlayan antrenöre soruşturma açtı!
TFF, soyunma odasında oyuncuları tokatlayan antrenöre soruşturma açtı!

Son Dakika Spor TFF, soyunma odasında oyuncuları tokatlayan antrenöre soruşturma açtı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Bu hocayı gsye gönderin aynı düzeni gsye yapsın yo: bu hoca 7 0 Yanıtla
  • Hata TFF NİN: Bu işte akademik kariyeri olanlar boşta, profesyonel futbolculara kısa sürede süper lig takımı çalıştırabilecek lisans alma kolaylığı sağlanıyor. Aynı kolaylık, profesyonel bir futbolcudan her yönden daha donanımlı ve bilgili olan akademik kariyeri olan insanlara sunulmuyor.Aynı durum amatör ve altyapılarda da geçerli.Eee durum böyle olunca bu olayı pek yadırgayamadım açıkçası, ne olacaktı alaylı antrenör ve teknik direktörlerin sporcu psikolojisine göre hareket edeceğini mi düşündünüz... 2 0 Yanıtla

Advertisement