The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 Cephesinde Son Fragman - Son Dakika
Teknoloji

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 Cephesinde Son Fragman

The Hunger Games serisinin final bölümü olacak olan The Hunger Games: Mockingjay – Part 2'den geçtiğimiz günlerde son fragman yayınlandı.

18.10.2015 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 turkishplayer

The Hunger Games serisinin final bölümü olacak olan The Hunger Games: Mockingjay – Part 2'den geçtiğimiz günlerde son fragman yayınlandı. Seri kendisine kısa vadede oldukça geniş bir hayran kitlesi yarattı.

Filmin yönetmen koltuğunda bu sefer serinin geçtiğimiz bölümlerinden hatırlayacağımız isim Francis Lawrence var. Suzanne Collins'in kaleme aldığı 3 bölümlük kitabın serisi bugüne kadar oluştumuş hayran kitlesinin yanı sıra her geçen gün artmakta olan ayrı bir kiteleye de sahip.

Serinin son bölümüyle beklentileri en üst düzeye çıkaran fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu seride Jennifer Lawrence'ın yanı sıra Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman, Jerrey Wright, Willow Shields, Sam Claflin, Jena Malone, Stanley Tucci, Donald Sutherland gibi isimler yer alıyor. Film tüm dünyayla birlikte Türkiye'de de 20 Kasım 2015'te vizyona girecek.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 Cephesinde Son Fragman
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 Cephesinde Son Fragman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement