Think Positive İstanbul'da Satışta - Son Dakika
Kadın

Think Positive İstanbul'da Satışta

Think Positive İstanbul\'da Satışta

Think Positive Jewellry ‘nin yaratıcısı Antonio Marsocci, çok amaçlı kullanılan gümüş takı markası Think Positive’i sunar.

04.04.2018 15:30

İtalyan asıllı İngiliz tasarımcı ve marka danışmanı Antonio Marsocci'nin markası Think Positive artık İstanbul'da satışa sunuluyor. Saf gümüş zincirlerden oluşan farklı kullanım şekilleriyle özel olarak düşünülerek tasarlandı. İki farklı toka opsiyonu bulunan kadın ve erkek ürünleri bilezik, ayarlanabilir kolye veya şahmeran olarak takılabiliyor.

Gümüş, füme, altın ve roze olmak üzere 4 renk seçeneği ile sunuluyor. Çok amaçlı kullanım için tasarlanan ürünler hem gece hem gündüz kullanımı için farklı kombinler ile takılabilme özelliğine sahip. Think Positive kolyelerinin ilham kaynağı; sizi sürekli koruyan, modunuzu yükselten ve sizi gün boyunca destekleyen olumlu bir mesaj vermek.  Mutluluk verici ve çok yönlü kullanıma sahip bu kolyelerin kullanıcıya bir temel mesajı var : 'Think Positive!' yani 'Olumlu Düşün!'.

23 Şubat günü piyasaya sürülen zincirler £120 olarak fiyatlandırılmış ve think-positive.co.uk sitesinden ürünler satın alınabilir.

Kaynak: Pembenar

Son Dakika Kadın Think Positive İstanbul'da Satışta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement