Tikad'tan Şırnak'a Laboratuvar ve Spor Malzemesi Desteği - Son Dakika
Yerel

Tikad'tan Şırnak'a Laboratuvar ve Spor Malzemesi Desteği

TİKAD, Şırnak'ta bulunan Mehmetçik Ortaokulu'na laboratuvar ve spor malzemesi yardımında bulundu.

05.05.2014 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İş Kadınları Derneği'nce (TİKAD) Şırnak'ta Mehmetçik Ortaokulu'na laboratuvar ve spor malzemesi yardımında bulundu.

Laboratuvar açılışı ve spor malzemlerinin dağıtımı töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Alagöz, yeni Fen Bilgisi laboratuvarının hizmete girmesiyle öğrencilerin daha iyi ve daha sağlıklı bir ortamda gelişebileceklerini söyledi.

Eğitim ve öğretimin nezih bir ortamda verilmesinin kaliteyi yükselteceğine inandığını dile getiren Alagöz, şöyle konuştu:

"Tam donanımlı laboratuvarın açılmasıyla öğrencilerin burada fen bilgisi dersleriyle alakalı alanlarda çeşitli deneyler yaparak görsel olarak da yaptıkları işleri görmüş olacaklar. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak elimizden gelen bütün katkıyı okullarımıza sağlayacağız. Yeter ki onlar çalışsın, gayret etsinler."

Şırnak Mehmetçik Ortaokulu Müdürü Arzu Sertkaya ise, kendi okullarına spor malzemesi yardımında bulunmaları için TİKAD'a başvurduklarını belirtti.

TİKAD'ın okulun acil ihtiyacı olan laboratuvarı yenileme sözü verdiğini, belirli bir miktarda yardımda bulunarak laboratuvarlarını yenilediklerini bildiren Sertkaya, "Laboratuvarın, öğrencilerin gelişimi, dünyayı tanıma, hayatın içinden olan her şey değişimlerden haberdar olma açısından çok önem arz ediyor" diye konuştu.

Öğrenciler de okullarında yeni bir laboratuvar açılmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Öğrencilerden Osman Bayram, eski haline çok üzüldükleri laboratuvarda ders işlemenin çok zor olduğunu, TİKAD ve Milli Eğitim'in katkılarıyla yeni laboratuvarın çok iyi bir eğitim merkezi haline geldiğini anlattı. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tikad'tan Şırnak'a Laboratuvar ve Spor Malzemesi Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement