Tır ile Kamyonet Kafa Kafaya Çarpıştı: 3 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Tır ile Kamyonet Kafa Kafaya Çarpıştı: 3 Yaralı

Tır ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı Kamyonette sıkışan sürücü acı içerisinde kurtarılmayı beklediZONGULDAK - Zonguldak-Ereğli karayolunda tır ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı.

11.09.2017 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tır ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı

Kamyonette sıkışan sürücü acı içerisinde kurtarılmayı bekledi

ZONGULDAK - Zonguldak- Ereğli karayolunda tır ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralanırken, kamyonet sürücüsü sıkıştığı aracının içerisinde acı içerisinde kurtarılmayı bekledi.

Kaza, Zonguldak-Ereğli arası karayolunun Soğanlı Rampaları mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre yol yapım çalışması nedeniyle tek şeritten işleyen trafikte Zonguldak istikametinden Ereğli istikametine giden Serdar Avcı idaresindeki 27 C 0896 çekici ve 27 VJ 085 dorse plakalı tır karşı yönden gelen Ertan Çakır idaresindeki 67 EV 474 plakalı tavuk yüklü kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Kamyonet çarpmanın etkisi ile geri giderek arkadan gelen Mehmet Helvacı idaresinde ki 14 AJ 783 plakalı minibüse çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü Ertan Çakır aracının içerisinde sıkışarak acı içerisinde kurtarılmayı bekledi. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yaralı sürücüyü yaklaşık 10 dakika süren çalışmanın ardından sıkıştığı yerden kurtararak sedyeye taşıdı. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Ertan Çakır, yanında yolcu olarak bulunan Oğuzhan Gündoğdu ve tır sürücüsü Serdar Avcı ambulanslarla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Ertan Çakır ve Oğuzhan Gündoğdu'nun sağlık durumu ciddiyetini korurken, tır sürücüsü Serdar Avcı'nın sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Kaza tır ile kamyonet kullanılamaz hale gelirken minibüste de büyük hasar meydana geldi. Polis ekipleri kaza yerinde yaptıkları incelemenin ardından kamyonet ve minibüsü çekici ile kaldırarak yolu yeniden trafiğe açtı. Kaza ile ilgili olarak gazetecilere bilgi veren minibüs sürücüsü Mehmet Helvacı, tırın kaçmaya çalıştığını ancak kamyonetin tırın yoluna girmesi sonucu kazanın meydana geldiğini söyledi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Tır ile Kamyonet Kafa Kafaya Çarpıştı: 3 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tır ile Kamyonet Kafa Kafaya Çarpıştı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement