Tıra arkadan çarpan otomobil hurdaya döndü, araçta sıkışan sürücü hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Tıra arkadan çarpan otomobil hurdaya döndü, araçta sıkışan sürücü hayatını kaybetti

Manisa'nın Kula ilçesinde yaşanan kazada seyir halinde olan otomobil, aynı yönde seyreden tıra arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle hurdaya dönen araç içerisinde sıkışan sürücü olay yerinde hayatını kaybederken, kazaya karışan tır sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

23.03.2022 08:34  Güncelleme: 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saat 01.00 sıralarında İzmir- Ankara D300 karayolu eşme kavşağı yakınlarındaki bir dinlenme tesisi önünde edinilen bilgiye göre Uşak'tan İzmir yönüne doğru seyir halinde olan Nuri Özsaygılı idaresindeki otomobil, aynı yönde seyreden Ahmet Sayaner idaresindeki tıra arkadan çarptı.

HAYATINI KAYBETTİ

Çarpmanın şiddetiyle hurdaya dönen araç içerisinde sıkışan sürücünün olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince yaşamını yitirdiği belirlendi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla sıkıştığı yerden kurtarılan Nuri Özsaygılı'nın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından ön otopsi yapılmak üzere Kula Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Otomobil tıra arkadan çarptı, sıkışan sürücü yaşamını yitirdi

İFADESİ ALINACAK

Öte yandan kazaya karışan tır sürücüsü ifadesi alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Kaza sebebiyle tek şeritten kontrollü olarak sağlanan trafik, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması ile normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Tıra arkadan çarpan otomobil hurdaya döndü, araçta sıkışan sürücü hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tıra arkadan çarpan otomobil hurdaya döndü, araçta sıkışan sürücü hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kamil erol: tofaşlar kaldırılsın piyasadan 1 0 Yanıtla
  • Etirol Orhan: Allah rahmet eylesin arka cam da birilerinin sağ olsun yazısı var ise insanın çanını seveni bu araçları almaz yürüyen tabut ne fırenı var ne sasesi nede bir işlevi sadece ölümü güzel anlık getiriyor 1 0 Yanıtla

Advertisement