Tiyatrocu Umut Demirdelen, kronik rahatsızlığı nüksedince yoğun bakıma kaldırıldı - Son Dakika
Magazin

Tiyatrocu Umut Demirdelen, kronik rahatsızlığı nüksedince yoğun bakıma kaldırıldı

67 yaşındaki tiyatro sanatçısı Umut Demirdelen, akciğerlerindeki kronik rahatsızlığının nüksetmesiyle yoğun bakıma kaldırıldı. Koronavirüsten şüphelenilen oyuncuya yapılan 3 test ise negatif çıktı.

21.04.2020 13:55  Güncelleme: 15:08

Kurtlar Vadisi, Söz ve Kadın İsterse gibi birçok dizide rol alan oyuncu Umut Demirdelen, akciğerindeki kronik rahatsızlığının nüksetmesiyle apar topar hastaneye kaldırıldı.

"HAYATA SARIL, ÇABUK İYİLEŞ"

Sosyal medya hesabında üzücü haberi duyura tiyatrocu Nedim Saban, "Hayata sarıl. Neler atlatmadın sen Umut'um. Acil şifalar, çabuk iyileş, kavga etmeye değen çok az kişi var şu hayatta" dedi.

Tiyatrocu Umut Demirdelen, kronik rahatsızlığı nüksedince yoğun bakıma kaldırıldı

3 KORONAVİRÜS TESTİ DE NEGATİF ÇIKTI

Sözcü'nün haberine göre: Usta oyuncuya 3 kez koronavirüs testi yapıldığı, 3 testin de negatif çıktığı öğrenilirken, tedavi sürecinin olumlu gittiği aktarıldı.

UMUT DEMİRDELEN KİMDİR?

Umut Demirdelen, 18 Ocak 1953 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 'Şehnaz Tango', 'Üvey Baba' gibi dizilerde rol alan Devlet Tiyatrosu oyuncusu Umut Demirdelen, iki sezon rol aldığı 'Kurtlar Vadisi: Pusu' ile geniş kitlelerce tanındı.

Tiyatrocu Umut Demirdelen, kronik rahatsızlığı nüksedince yoğun bakıma kaldırıldı
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Tiyatrocu Umut Demirdelen, kronik rahatsızlığı nüksedince yoğun bakıma kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Rezidans : Gereksiz 2 11 Yanıtla
    Tas kalplisin: Sensin 4 0
  • Çokta: Yemin ederim ilk defa gördüm bı şahsı sanki kemal sunal salın gitsin adam 70olmuş sanki ölümsüz bebeler ölüyor 1 4 Yanıtla
    vicdansiz kitle: bu insanlar nerede yetisiyor boyle, bir insan vefat etmis ettiği terbiyesizlige bak. babani da kimse bilmiyor misal, olunce boyle desinler ister misin? 0 0
  • vatandaş: allah şifa versin severek izlerdim izlemekte isterim ağar roller yakışıyor kendisine saygilar sevgiler sağlıcakla 1 0 Yanıtla

Advertisement