TOBB Etü Hastanesi'nde "Online Randevu Hizmeti" - Son Dakika
Yerel

TOBB Etü Hastanesi'nde "Online Randevu Hizmeti"

TOBB ETÜ Hastanesi'nin web sayfasının yenilendiği ve sayfaya Online Randevu Hizmeti'nin eklendiği bildirildi.

24.10.2012 11:27

TOBB ETÜ Hastanesi'nin web sayfasının yenilendiği ve sayfaya Online Randevu Hizmeti'nin eklendiği bildirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) yapılan yazılı açıklamada, TOBB ETÜ Hastanesi'nin internet sitesinin tasarımının tamamen değiştiği belirtilerek, hastaların randevu alabilmeleri amacıyla sayfaya "Online Randevu Hizmeti"nin eklendiği ifade edildi.

Yeni sayfa ile hastaların, form doldurarak tercih ettikleri doktor ve muayene saatini seçebilecekleri kaydedilen açıklamada, çağrı merkezi ekranına düşen bu form sonucunda çağrı merkezindeki görevlilerin kendilerine hızlı bir geri dönüş yaparak randevu işlemini tamamlayacakları belirtildi.

Hastaların soru ve sorunlarını doktorlara danışarak çözüm yolu bulabilmelerini sağlamak amacıyla da "Doktora Danış Hizmeti" başlatıldığı, doldurulan formların başhekim ve başhekim yardımcıları tarafından yanıtlanacağı bildirildi.

Açıklamada, ayrıca, uluslararası hastalar için orijinal dili İngilizce olan ve kısa süre içinde Rusça ve Arapça dillerinde de yayınlanacak ayrı bir mikro site oluşturularak, siteye, hastalara departmanı, bu departmanın ne gibi hizmetler verdiği, hastaneye ulaşım, hastane çevresindeki eczane, alışveriş merkezi ve otelleri gösteren Google Maps bağlantısı eklendiği duyuruldu.

Facebook sayfalarına da yönlendirme verilen yeni web sayfasında kurumsal bilgiler, bölüm tanıtımları, doktor özgeçmişleri, e-geçmiş olsun kartı, e-bülten, sanal tur, insan kaynakları başvuruları, iletişim formu, hemşirelik hizmetleri tanıtımı, basın ile paylaşılanlar, e-laboratuvar sonuçları, anlaşmalı kurum ve kuruluşlar ve bölüm broşürlerinin yayını konularında çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Muhabir: Merve Özlem Çakır

Yayıncı: Hamdi Ateş - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TOBB Etü Hastanesi'nde 'Online Randevu Hizmeti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement