Tokat Evde Eğitim Gören Nurgül ve Yusuf'un Karne Sevinci - Son Dakika
Güncel

Tokat Evde Eğitim Gören Nurgül ve Yusuf'un Karne Sevinci

Evde eğitim gören Nurgül ve Yusuf'un karne sevinciTOKAT'ın Erbaa ilçesinde immun yetmezliği sebebiyle okula gidemeyen ve evde eğitim gören 3'üncü sınıf öğrencisi Nurgül Akbulut ve hidrosefali hastası 2'inci sınıf öğrencisi Yusuf Işıklı karne sevincini evde yaşadı.

19.01.2018 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evde eğitim gören Nurgül ve Yusuf'un karne sevinci

TOKAT'ın Erbaa ilçesinde immun yetmezliği sebebiyle okula gidemeyen ve evde eğitim gören 3'üncü sınıf öğrencisi Nurgül Akbulut ve hidrosefali hastası 2'inci sınıf öğrencisi Yusuf Işıklı karne sevincini evde yaşadı.

Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okula gidemeyen öğrencilere yönelik olarak başlatılan evde eğitim hizmetinden faydalanan 9 yaşındaki Nurgül Akbulut ve 8 yaşındaki Yusuf Işıklı'yı ziyaret etti. Yarıyıl tatili öncesi öğrencilere çeşitli hediyelerle birlikte karneleri verildi.

Nurgül Akbulut'un babası Üzeyir Akbulut kızının okuldan geri kalmadığını, öğretmeninin de derslerinin iyi olduğunu söylediğini belirtti. Yusuf Işıklı'ın babası Dilaver Işıklı ise daha önce çocuklarının dışarı çıkma olanağı ve aktivitesi olmadığını, bu eğitim sayesinde gelişiminde ilerleme sağlandığını söyledi.

İlçede evde eğitim gören 9 çocuğun bulunduğunu belirten Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, Hükümetimizin, devletimizin son yıllarda yaptığı okumayan çocuk kalmasın projesi kapsamında bu çocuklarımıza direkt evlerinde Milli Eğitimin görevlendirdiği öğretmenlerle eğitim verilerek onların hem sosyal yaşantıya katılması hem de eğitim öğretim hayatlarının aksamaması için yapılan güzel bir çalışma. Bugün biz de iki çocuğumuzun karnelerini evlerinde teslim ettik. Onlara eğitim hayatlarında başarılar diliyorum dedi.

Tokat Evde Eğitim Gören Nurgül ve Yusuf\'un Karne Sevinci
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat Evde Eğitim Gören Nurgül ve Yusuf'un Karne Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement