Toplu Taşımada Dönüşüm İşlemleri Kontrollü Şekilde Gerçekleşiyor - Son Dakika
Güncel

Toplu Taşımada Dönüşüm İşlemleri Kontrollü Şekilde Gerçekleşiyor

Toplu Taşımada Dönüşüm İşlemleri Kontrollü Şekilde Gerçekleşiyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Ulaşım Ana Planı çerçevesinde, toplu taşımada dönüşüm işlemleri kontrollü şekilde sağlanıyor.

29.01.2018 13:30  Güncelleme: 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaşım Daire Başkanlığı, çalışmalar kapsamında 15 ilçenin şoför oda başkanlarıyla istişare toplantıları gerçekleştirerek ulaşımla ilgili bilgi alışverişinde bulunuyor.

Bu kapsamda dönüşüm projesi hazırlanmış olan merkez ilçe Antakya'nın ve dönüşüm süreci tamamlanmak üzere olan Harbiye bölgesinin detayları katılımcılarla paylaşılırken, dönüşüm süreci devam eden üniversite- Serinyol bölgesi projesinin teknik çalışmalarıyla ilgili sunum yapıldı.

BAŞKAN SAVAŞ: EVİNE EKMEK GÖTÜREN ESNAF MAĞDUR EDİLMEYECEK

Yapılan toplantıda dönüşüm işlemlerinin gerekliliği, toplu taşımada modern araçların ücretlendirmede elektronik kart sisteminin kullanılmasının önemi, güzergahların düzenlenerek ulaşım ağının yaygınlaştırılmasının faydaları konularında fikir birliği sağlandı. Esnaf ve şoför temsilcileri toplu taşımada düzenlemeler yapılmasının zorunlu olduğunu ve bu düzenlemeleri desteklediklerini belirtti. Bu süreçte esnafların haklarının korunmasını ve mağdur olmamalarını talep ederek Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın desteğini aldılar.

Başkan Savaş, HBB'nin yürüttüğü tüm projelerde olduğu gibi Ulaşım çalışmalarında da vatandaş odaklı, modern ve kaliteli toplu taşıma sistemini kurarken, bu işten evine ekmek götüren esnafı mağdur etmeyeceklerini, hakkaniyet eşitlik ve dürüstlük ilkeleri ile hizmet vermeye devam edeceklerinin sözünü verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Toplu Taşımada Dönüşüm İşlemleri Kontrollü Şekilde Gerçekleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement